Verzending

Wist je dat bestellen via SHUZ.nl heel gemakkelijk en snel gaat? Wij leveren vanuit onze 20 winkels, niet uit een magazijn. Waarom? Heel simpel. De ervaring, kennis en kunde is in onze winkels gebundeld. Jouw pakketje krijgt hier de service die je ook offline van ons gewend bent. Binnen 3 werkdagen is jouw bestelling (via PostNL) thuisbezorgd of gratis binnen 5 - 7 werkdagen op te halen in een van onze winkels!

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

  1. Binnen 1-5 werkdagen is jouw bestelling thuisbezorgd of af te halen in een van onze winkels.
  2. Wij bezorgen jouw schoenen met PostNL. Volg hier jouw bestelling met de Track & Trace code die je van ons krijgt.
  3. Op of rond de feestdagen kan het versturen van jouw schoenen via PostNL iets langer duren. Houd rond feestdagen en de sale rekening met extra verzendtijd.

Betaal ik verzendkosten?

  1. Verzending binnen Nederland, België en Duitsland is in principe gratis.
    • Bestel je alleen artikelen met korting? Of is het totaalbedrag van je bestelling minder dan €60? Dan brengen wij een verzendbijdrage van €4,95 in rekening.
  2. Laat je de bestelling afleveren in een van onze filialen? Dan betaal je nooit verzendkosten! Bekijk hier welk filiaal bij jou in de buurt zit.

Altijd gratis retour!

Retourneren is – binnen 100 dagen na ontvangst – altijd gratis. Lees hier meer over hoe je iets terug stuurt.

Heb je toch nog vragen over de levering van jouw bestelling of kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0251 76 72 71 of per e-mail via webshop@shuz.nl

International Shipping

We provide free shipping to Belgium and Germany.