Dit is waarom een impregneerspray belangrijk is

Dit is waarom een impregneerspray belangrijk is

Je hebt nieuwe schoenen en die wil je goed onderhouden. Je probeert ze zo lang mogelijk niet vies te maken. Maar als je je schoenen intensief gebruikt zitten er binnen no-time vieze vlekken op. En na een nog langere tijd vervaagt de kleur of word het materiaal minder mooi. Ook kan het zijn dat je schoenen niet meer helemaal waterdicht zijn. Al deze nadelen wil je voorkomen. Gelukkig is daar de impregneerspray! Een spray die niet kan missen in jouw schoenenkast. Dan is de vraag hoe vaak gebruik je zo’n spray? Waarom is het belangrijk om een impregneerspray te gebruiken? Wat gebeurt er als je dit niet doet? Hieronder leggen we alles uit over het gebruiken van een schoenenspray.

2 dagen geleden
banner-plateau

4 Stijltips | Hoe combineer je plateausneakers?

Dat de plateausneakers inmiddels zijn weg naar vele modeharten heeft gevonden is geen geheim. Ze lopen super comfortabel en zijn in verschillende uitvoeringen te vinden. Stoere plateausneakers, elegante plateausneakers of plateausneakers in verschillende printjes. Je vindt het allemaal! Daarnaast zijn deze sneakers op vele manieren te combineren. Hieronder vind je ter inspiratie alvast de 4 leuke manieren om deze schoenen te combineren.

6 dagen geleden
4 tips voor pijnloos op hakken lopen

4 tips voor pijnloos op hakken lopen

In onze winkels krijgen we zeer regelmatig de vraag hoe je moet leren lopen op hakken. Iedereen heeft wel eens hoge hakken nodig, voor een feestje of zakelijk etentje waarbij je op je best wilt zijn. Niet zo lekker als je dan de hele tijd met een pijnlijke grijns op je gezicht rondloopt. Gelukkig valt op hakken lopen écht te leren. Wij vertellen je hoe.

16 dagen geleden
4x Tips voor het bepalen van de juiste schoenmaat

4x Tips voor het bepalen van de juiste schoenmaat

Tegenwoordig worden er steeds meer schoenen online besteld. Het vinden van de ideale schoen in de juiste maat is dan ook niet altijd even gemakkelijk. De juiste schoenmaat kiezen is vaak bepalend voor het draagcomfort van schoenen. Te kleine schoenen kunnen een hoop ellende veroorzaken. Niet alleen zere voeten maar ook blaren, likdoorns, ingegroeide nagels of gebarsten hielen. Om dit te voorkomen vertellen wij in deze blog manieren om de juiste schoenmaat te vinden.
19 dagen geleden
De perfecte schoenen voor een avondje thuis

De perfecte schoenen voor een avondje thuis

We verdienen het allemaal wel eens om een lekker avondje thuis te zitten. Dit ziet er voor vele toch wel uit als een heerlijke chill avond. Op de bank liggen, serie aan en voorderest geen verplichtingen. Voor andere ziet dat eruit als een date night met je partner of borrelen met vriendinnen. In deze blog vertellen wij welke schoenen geschikt zijn voor een avondje thuis!
27 dagen geleden
banner-pijnlijkevoeten

Pijnlijke voeten? Deze schoenen zijn perfect voor moeilijke of zere voeten

We dragen allemaal schoenen. Dit omdat er aangetoond is dat het lopen op schoenen comfortabeler, beter en veiliger voor je gewrichten is. Zo kan je minder snel voetblessures oplopen dan dat je op blote voeten gaat lopen. Waar een schoen eerst de functie kreeg om je voet te beschermen, wordt het nu vaak als fashion item gezien. Schoenen zijn de pronkstukken van je outfit. Maar ze hebben een beschermende functie en dat wordt door heel veel mensen vergeten. Zo wordt er heel vaak schoenen in een verkeerde maat besteld, bijvoorbeeld uit een limited editon collection. Hier zitten veel gevolgen aan. Je kan hele pijnlijke voeten krijgen en dat wil niemand. Last van zere voeten? Hieronder geven wij tips om dit te vermijden. Ook lees je tips over welke schoenen geschikt zijn voor vermoeide voeten.

1 maand geleden