Krakende en piepende schoenen verhelpen

Krakende en piepende schoenen verhelpen

Piepende of krakende schoenen. Het is om gek van te worden. Zodra je een ruimte binnenkomt kijkt iedereen direct je kant op. Geïrriteerd vragen ze zich af waar het piepende geluid ineens vandaan komt. Waarschijnlijk kun je zelf wel door de grond zakken van schaamte. Toch is het zonde om alleen voor dat krakende geluid schoenen niet meer te dragen. Gelukkig is er een oplossing! Er zijn verschillende manieren om piepende schoenen te verhelpen. Met de onderstaande tips maak je voorgoed een einde aan krakende schoenen.
4 dagen geleden
De ideale sportieve sneakers vind je zo

De ideale sportieve sneakers vind je zo

Veel mensen hebben als voornemen om meer te gaan sporten. Toch blijkt sporten vaak nog een lastige klus, want waar haal je de motivatie vandaan? Een goed begijn zijn een paar mooie sportieve sneakers! Door het zien van je gloed nieuwe sneakers krijg je sneller de neiging om naar de sportschool te rennen. Met deze motivatie ben je niet meer weg te krijgen uit de sportschool. Nieuwe sportieve sneakers zorgen er niet alleen voor dat je meer zin krijgt om te sporten, je kan ze ook nog eens leuk combineren bij verschillende outfits. Maar hoe vind je de perfecte sportieve schoen? Wij helpen je!
11 dagen geleden
De perfecte winterschoenen

De perfecte winterschoenen

Brrr… Heb jij ook zo'n last van koude voeten tijdens de winter? Dan heb je een paar warme schoenen nodig! Hiermee voorkom je koude voeten. De ideale winterschoenen vinden is vaak nog een hele klus. Je moet goed nadenken over het materiaal en de binnenvoering. Daarnaast moeten ze er ook nog leuk uitzien. Om je te helpen zetten wij een aantal ideale winterschoenen op een rij. Deze schoenen houden je voeten warm én droog. Nooit meer koude voeten!
20 dagen geleden
De 5 mooiste herenschoenen voor oud en nieuw

De 5 mooiste herenschoenen voor oud en nieuw

Tijdens de feestdagen wil iedereen er spetterend uit zien. En wat is nu mooier dan een paar chique nette herenschoenen?! Makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe vind je nu die ene perfecte herenschoen? Met keus uit meer dan 500 herenschoenen is dat best een opgave. Maar geen paniek! Wij helpen je graag een handje. Daarom vind je in deze blog de 5 leukste herenschoenen voor oud en nieuw.
24 dagen geleden
De 5 leukste kerstcadeaus voor iedere vrouw

De 5 leukste kerstcadeaus voor iedere vrouw

De Sint is inmiddels vertrokken en de eerste kerstbomen worden versierd. De kerstdagen komen steeds dichterbij. Iets wat zeker niet kan ontbreken tijdens deze feestdagen zijn de cadeautjes onder de kerstboom! Een kerstcadeau bedenken voor je vrouw, vriendin, moeder, zus of buurvrouw kan een hele uitdaging zijn. Gelukkig weten wij bij SHUZ daar wel raad mee! Speciaal voor jou zetten we de 5 leukste kerstcadeaus voor haar op een rijtje. Zo maak je haar Kerst echt onvergetelijk.
1 maand geleden
De perfecte kinderschoenen voor de feestdagen

De perfecte kinderschoenen voor de feestdagen

December. De maand van pepernoten, chocoladeletters en surprises. Toch staan de kerstdagen voor de deur. Tijd om na te denken over kerstoutfits, en misschien wel nog belangrijker, kerst schoenen! Iedereen wil er op zijn best uitzien tijdens de feestdagen. Pijnlijke voeten door niet goed passende schoenen horen hier natuurlijk niet bij. Zeker voor jouw mini-me zijn goede schoenen erg belangrijk. Maar welke kinderschoenen zijn feestelijk én bieden goede ondersteuning? Wij zetten de perfecte kinderschoenen voor de feestdagen op een rij.
1 maand geleden