De schoenentrends van voorjaar/zomer 2020 voor dames

De schoenentrends van voorjaar/zomer 2020 voor dames

Wil jij er deze zomer fashionable en trendy bijlopen? Een nieuw seizoen betekend tijd voor nieuwe schoenen! Fris je schoenencollectie op met de mode trends van 2020. Met een aantal trends die we al kennen en een aantal nieuwe ontdekkingen ben jij straks helemaal klaar voor de zomer. Van de geliefde chunky sneakers tot aan vegan schoenen. Alles kan op het gebied van mode. Combinaties die je je vroeger niet kon voorstellen zijn nu heel normaal. Chunky sneakers onder een pak, grove boots onder een jurkje en allerlei kleurcombinaties. SHUZ laat jou de belangrijkste schoenentrends van zomer 2020 zien!
3 maanden geleden
Loafers: De musthave lage schoenen zonder veters
Schoenmaat berekenen met een maattabel

Je schoenmaat berekenen met een maattabel

Voeten opmeten, hoe doe je dat precies? Het kan namelijk best lastig zijn om de juiste schoenmaat te bepalen. Veel vrouwen vinden kleinere voeten mooier dan grote. Daarom hebben vrouwen vaak de neiging om schoenen kleiner te kopen. Bij heren is dit juist andersom. Die kiezen voor te grote schoenmaten. Maar het dragen van schoenen in de verkeerde maat is natuurlijk niet goed voor je voeten. Weten wat de juiste schoenmaat is? Lees dan snel verder. Wij leggen je stap voor stap uit hoe jij met behulp van een schoenmaattabel gemakkelijk zelf je voeten kan opmeten.
4 maanden geleden
SHUZ corona maatregelen

SHUZ corona maatregelen

Wat een gekke tijd en wat is er de afgelopen dagen veel gebeurd! Berichten omtrent de Corona crisis volgen elkaar in hoog tempo op. Vooralsnog zijn onze schoenenwinkels nog gewoon geopend. Toch hebben ook wij de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Hiermee worden de risico's voor ons en al onze klanten zo veel mogelijk beperkt.
5 maanden geleden
Wat te doen tegen zweetvoeten?

Wat te doen tegen zweetvoeten?

Heb je snel last van zweetvoeten? Je bent niet de enige! Zweetvoeten komen namelijk niet alleen voor tijdens de zomer. Ook tijdens koude dagen hebben sommige mensen er nog last van. Onze voeten kunnen zweten als gevolg van stress, vocht of inspanning. Deze typische zweetvoetenlucht wordt ook wel bromhidrosis genoemd. Onwijs vervelend als je op kantoor zit, iedereen ruikt het en je schaamt je kapot. Gelukkig valt er iets te doen aan dit onaangename verschijnsel. Met deze 7 tips zullen jouw voeten en schoenen weer heerlijk fris ruiken!  
5 maanden geleden
Zo kies je de juiste schoenen onder je pak

Zo kies je de juiste schoenen onder je pak

Draag jij vaak een pak? Dan wil je natuurlijk dat dit er zo perfect mogelijk uitziet. Welke schoenen passen onder een blauw, zwart of grijs pak? Ga je voor een oxford of derby stijl? Er zijn veel verschillende keuzes als het aankomt op schoenen. Kleur, stijl en materiaal spelen daarbij ook een rol. Met deze tips kies jij de perfecte optie voor de juiste gelegenheid.
5 maanden geleden