manieren-om-biker-boots-te-combineren

Manieren om biker boots te combineren

Trends en seizoenen zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Toch zijn er ook damesschoenen die altijd gedragen kunnen worden en qua design tijdloos zijn. Zo hebben veel vrouwen een paar biker boots in de kast liggen. Dit is natuurlijk niet zonder reden. De schoenen kunnen met veel verschillende outfits worden gecombineerd en lopen lekker. Hiernaast worden de voeten tijdens de kou ook nog eens warm gehouden. In deze blog gaan we erachter komen waar deze leren rockschoenen vandaan komen. Ook even we tips hoe je biker boots kunt combineren!
4 dagen geleden
de-beste-schoenmerken-voor-smalle-voeten

De beste schoenmerken voor smalle voeten

Smalle voeten zijn sierlijk, maar tijdens het shoppen kunnen de voeten voor flink wat problemen zorgen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je met lege handen thuiskomt. Het liefst wil je schoenen die perfect aansluiten en zorgen voor voldoende grip. Gelukkig zijn er genoeg schoenmerken die rekening houden met smalle voetjes. SHUZ heeft een breed aanbod in merken die bekend staan om hun smallere pasvorm. Wij zetten de schoenmerken voor je op een rij, zodat je nooit meer met lege handen thuis komt!
5 dagen geleden
Krakende en piepende schoenen verhelpen

Krakende en piepende schoenen verhelpen

Piepende of krakende schoenen. Het is om gek van te worden. Zodra je een ruimte binnenkomt kijkt iedereen direct je kant op. Geïrriteerd vragen ze zich af waar het piepende geluid ineens vandaan komt. Waarschijnlijk kun je zelf wel door de grond zakken van schaamte. Toch is het zonde om alleen voor dat krakende geluid schoenen niet meer te dragen. Gelukkig is er een oplossing! Er zijn verschillende manieren om piepende schoenen te verhelpen. Met de onderstaande tips maak je voorgoed een einde aan krakende schoenen.
1 maand geleden
De ideale sportieve sneakers vind je zo

De ideale sportieve sneakers vind je zo

Veel mensen hebben als voornemen om meer te gaan sporten. Toch blijkt sporten vaak nog een lastige klus, want waar haal je de motivatie vandaan? Een goed begijn zijn een paar mooie sportieve sneakers! Door het zien van je gloed nieuwe sneakers krijg je sneller de neiging om naar de sportschool te rennen. Met deze motivatie ben je niet meer weg te krijgen uit de sportschool. Nieuwe sportieve sneakers zorgen er niet alleen voor dat je meer zin krijgt om te sporten, je kan ze ook nog eens leuk combineren bij verschillende outfits. Maar hoe vind je de perfecte sportieve schoen? Wij helpen je!
1 maand geleden
De perfecte winterschoenen

De perfecte winterschoenen

Brrr… Heb jij ook zo'n last van koude voeten tijdens de winter? Dan heb je een paar warme schoenen nodig! Hiermee voorkom je koude voeten. De ideale winterschoenen vinden is vaak nog een hele klus. Je moet goed nadenken over het materiaal en de binnenvoering. Daarnaast moeten ze er ook nog leuk uitzien. Om je te helpen zetten wij een aantal ideale winterschoenen op een rij. Deze schoenen houden je voeten warm én droog. Nooit meer koude voeten!
2 maanden geleden
De 5 leukste kerstcadeaus voor iedere vrouw

De 5 leukste kerstcadeaus voor iedere vrouw

De Sint is inmiddels vertrokken en de eerste kerstbomen worden versierd. De kerstdagen komen steeds dichterbij. Iets wat zeker niet kan ontbreken tijdens deze feestdagen zijn de cadeautjes onder de kerstboom! Een kerstcadeau bedenken voor je vrouw, vriendin, moeder, zus of buurvrouw kan een hele uitdaging zijn. Gelukkig weten wij bij SHUZ daar wel raad mee! Speciaal voor jou zetten we de 5 leukste kerstcadeaus voor haar op een rijtje. Zo maak je haar Kerst echt onvergetelijk.
2 maanden geleden