Vakantiefoto op een zeilboot van drie dames in een witte jurk

5 benodigdheden voor de perfecte zonvakantie!

De vakantieperiode is bijna aangebroken en wij kunnen wel wat vitamine D gebruiken met zijn allen! Ga jij op een leuke stedentrip met je beste vriendinnen? Heb jij een heerlijke zonvakantie op de Canarische Eilanden gepland? Of ga jij voor een last minute zonvakantie aan de Spaanse Costa? In elk van deze gevallen komt dé vraag naar voren: "wat moet ik meenemen op vakantie?" De vijf benodigdheden voor op vakantie die in dit blog ter sprake komen, zullen dan zeker van pas komen voor jou! Deze vijf vakantiebenodigdheden kunnen namelijk niet ontbreken in jouw koffer. Gebruik dit blog als handige inpaklijst voordat jij op vakantie gaat, zodat jij de belangrijkste spullen niet zal vergeten.

15 dagen geleden
Omslag foto sneakers onder een pak hogan

Sneakers onder een pak: 5 adviezen

In de snel veranderende wereld is het een komen en gaan van nieuwe, maar ook terugkomende trends. Een nieuwe trend die wij bijvoorbeeld steeds vaker voorbij zien komen is het dragen van sneakers onder een pak, terwijl wij ons dit een aantal jaren geleden echt niet voor konden stellen. Sneakers onder een net pak, dat kan toch helemaal niet? Jawel, want werkgevers kijken er niet meer raar van op wanneer jij niet met nette schoenen, maar met sneakers onder een pak op de werkvloer verschijnt. Maar waar moet jij rekening mee houden tijdens het combineren? En wat zijn de beste combinaties? Wij geven jou in dit blog de beste adviezen om jouw sneakers te combineren met een pak.

22 dagen geleden
Veterboots van Dr. Martens

De perfecte festival schoenen voor jou!

Het is eindelijk zover: het festival seizoen staat weer voor de deur! Dit betekent dat jij weer lekker kunnen dansen, zingen en kunnen genieten van de muziek op een festival met jouw beste vrienden. Aangezien het festival seizoen steeds dichterbij komt, kan de voorpret alvast beginnen met het vinden van dé outfit, maar misschien nog wel veel belangrijker: het vinden van de perfecte festival shoes. Naast dat schoenen jouw festival outfit volledig afmaken, maak jij op zo'n festival flink wat (kilo)meters. Goede schoenen waar jij uren op kunt lopen en dansen zijn daarom erg belangrijk. Heb jij al kaartjes voor een festival of staat jouw hele agenda al volgepland? In ieder geval kunnen de perfecte en comfortabele festival schoenen niet ontbreken onder jouw festival outfit en daarom hebben wij voor jou al onze favoriete schoenen die ideaal zijn voor op een festival op een rijtje gezet. Lees snel verder!
27 dagen geleden
Voor de mannen, hoe vind jij de perfecte trouwschoen?

Voor de mannen, hoe vind jij de perfecte trouwschoen?

Het is de mooiste dag van jouw leven, jullie trouwdag. De schoenen voor de bruiloft zijn niet het eerste onderdeel waar jij je zorgen over maakt. Toch is de keuze van trouwschoenen voor mannen erg belangrijk, want zij bepalen gedeeltelijk hoe jij je trouwdag ervaart. Loop jij de hele dag op blaren of dans jij zonder problemen de hele avond door? In trouwschoenen voor de man is er genoeg keus, wat de keuze juist nog lastiger maakt. Om jou een handje te helpen hebben wij wat tips voor jou op een rij gezet. Zo vind jij de perfecte schoenen voor de bruidegom voor jou ideale trouwdag!

1 maand geleden
Blauwe loafers van Via Vai

Top 8 tips: het onderhouden van schoenen!

Schoenen maken een outfit compleet, toch? Dat ene paar schoenen kan namelijk net de finishing touch zijn van jouw outfit. Het is daarom niet gek dat wij proberen om onze schoenen zo lang mogelijk mooi te houden, zodat wij er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Als jij namelijk wilt dat jouw schoenen zo lang mogelijk hun kwaliteit behouden, is het onderhouden van jouw schoenen erg belangrijk. Toch kan het lastig zijn om te bepalen welke schoen welk onderhoud nodig heeft en daarom hebben wij in dit blog een aantal top tips over het onderhouden van schoenen op een rijtje gezet. Lees snel verder!
1 maand geleden
Chique pump sandalen

Het is tijd voor zomerse slippers en sandalen!

IT'S SUMMER TIME en wat past er nou beter bij de zomer dan een leuk paar slippers of sandalen? Tijdens dat warme weer schuiven wij onze voeten het liefst meteen in deze luchtige schoenen. De keuze is reuze, want slippers en sandalen zijn er tegenwoordig echt in alle vormen, kleuren en maten. Denk bijvoorbeeld aan platte leren sandalen in een vrolijke kleur, hippe zandkleurige slippers of een chique sandaal met hak, alles is mogelijk. Wij kunnen ons voorstellen dat het daarom voor jou steeds lastiger wordt om te kiezen tussen al dat moois en daarom laten wij jou in dit blog een aantal verschillende soorten sandalen en slippers zien. Lees snel verder!
2 maanden geleden