Trend alert: two tone chelsea
Shabbies laars

Trend alert: Quilted

De iconische tassen van Chanel zijn al decennialang de meest populaire quilted items binnen de modewereld. De quilted trend is afgeleid van doorgestikte dekens, ook wel quilts genoemd. De klassieke gewatteerde motieven die hierin werden gebruikt zien wij dit seizoen terug als een ware trend. De quilttechniek verplaatst zich van quilts naar herfst jassen, tassen en schoenen. Het is dé perfecte trend voor tijdens de herfst, want quilted items zijn naast super trendy ook nog eens heerlijk warm! In dit blog vertellen wij jou alles over deze herfsttrend.

3 dagen geleden
Alles over het schoenenmerk VIA VAI

Alles over het schoenenmerk VIA VAI

Al ruim 25 jaar brengt het merk VIA VAI schoenen op de markt. Dit merk is opgericht door een Nederlandse man met een voorliefde voor Italiaans design. Na jaren lang gewerkt en geleerd te hebben bij andere designbureaus, richtte hij in 1992 zijn eigen schoenenmerk op, VIA VAI Shoes. De naam staat voor ‘Ga je eigen weg. Ga jouw dromen achterna en laat onderweg zien wie je bent." De oprichter wilde mensen aansporen tot reizen, ontdekken en verkennen. Bij VIA VAI staat vooral de vrouw centraal; de sterke, zelfbewuste en multitaskende vrouw.

9 dagen geleden
Trend alert: Mountain boot

Trend alert: Mountain boot

De mountain boot, ook wel bergschoen genoemd, is een nieuwe trend waarvan verwacht wordt dat die voorlopig blijft. Daar kunnen wij en onze voeten maar wat blij mee zijn. Outfits gecombineerd met stoere mountain boots krijgen spontaan een coole uitstraling en jouw voeten blijven ook nog eens heerlijk warm. Niets dan voordelen dus aan deze nieuwkomer. Maak kennis met jouw nieuwe beste vriend voor het aanstaande herfst- en winterseizoen: de mountain boot.

9 dagen geleden
Uitgelicht: Blackstone

Uitgelicht: Blackstone

Blackstone is al jaren een begrip in de schoenenindustrie. Het merk heeft een collectie vol met stoere sneakers, boots en laarsjes die onder elke outfit passen. De schoenen worden vakkundig met de hand gemaakt. Door de grove uitstraling onderscheiden zij zich van andere merken. Meer weten over dit merk? Duik met ons in de wereld van Blackstone! 

14 dagen geleden
Trend alert: parachute fabric

Trend alert: parachute fabric

Dit najaar zit vol met trends: profielzolen, de kleur nude en mountain boots. De trend waar wij jou in dit blog over gaan vertellen, klinkt jou misschien wat onbekend in de oren. De parachute fabric is namelijk voor het eerst een échte grote trend. Jij hebt de stof waarschijnlijk wel voorbij zien komen in parachutes; vandaar ook de naam van deze trend. Maar nu is het naast een functionele stof, ook een modieuze. Wil jij meer weten? Lees dan snel verder!

16 dagen geleden