Schoenen met vlechtwerk: de nieuwste trend

Schoenen met vlechtwerk: de nieuwste trend

Schoenen met vlechtwerk zijn helemaal hip. Je ziet het steeds vaker voorbij komen. Van laarzen voor dames tot sneakers voor heren. Aan de vlechtwerk trend is niet meer te ontkomen. Vlechtwerk schoenen kunnen jouw outfit een vernieuwende twist geven. Ze ogen namelijk speels, maar dit gaat zeker niet ten koste van de strakke uitstraling. Ben jij benieuwd naar deze trend? Lees dan gauw verder.

2 maanden geleden
4 manieren om sneakers onder een jurk of rok te dragen

4 manieren om sneakers onder een jurk of rok te dragen

Het is vast even wennen, het dragen van sneakers onder een jurk. Waar je vroeger vooral hakken, laarzen of slippers onder een rokje zag, zie je nu vooral sneakers. Niet verbazingwekkend, want sneakers zijn helemaal hot en zijn verkrijgbaar in allemaal verschillende kleuren en modellen. Veel populaire schoenenmerken introduceren in zowel de winter- als zomercollectie diverse sneakers. Daarnaast zitten ze hartstikke lekker en kun je er de hele dag op lopen. Zoals met elke nieuwe trend, is het even uitzoeken hoe je sneakers het beste met je outfit kunt combineren. Wij helpen je graag een handje en geven een aantal do's en dont's voor het dragen van sneakers onder een rok, met voorbeeld outfits en combinatie tips.

2 maanden geleden
Omslag foto hoe houd je witte sneakers schoon

Hoe houd je witte sneakers schoon?

Witte sneakers zijn altijd al erg populaire schoenen geweest. Wit is neutraal wat ervoor zorgt dat deze kleur overal bij past. Het enige nadeel van deze kleur is dat schoenen erg snel vies kunnen worden. Wit is namelijk een lichte kleur waarop je viezigheid snel opmerkt. Je zult je daarom afvragen, hoe houd ik mijn witte schoenen schoon? Wij hebben speciaal voor jou een paar tips op een rijtje gezet. Deze tips kunnen helpen je schoenen stralend wit te houden. In deze blog zullen wij hier meer over vertellen.

2 maanden geleden
Te grote schoenen gekocht? Hier volgen 3 oplossingen

Te grote schoenen gekocht? Hier volgen 3 oplossingen

Je kent het misschien wel. Je past schoenen in de winkel en ze zitten als gegoten. Helaas blijkt na een aantal dagen dat ze te groot zijn. Jammer! Naast dat te grote schoenen vervelend lopen, heeft het ook nare consequenties. Je kunt bijvoorbeeld likdoorns en eelt krijgen door niet goed passende schoenen. Op de langere termijn kun je er zelfs doorgezakte voeten aan overhouden. Het is daarom erg belangrijk dat schoenen perfect zitten. Zijn jouw schoenen te groot? Wij geven je drie oplossingen voor te grote schoenen!

2 maanden geleden
De beste schoenmerken voor brede voeten

De beste schoenmerken voor brede voeten

Heb jij brede voeten? Dan kan het vinden van een nieuw paar schoenen best moeilijk zijn. Je bent waarschijnlijk veel tijd kwijt aan het zoeken naar goed passende schoenen. En veel modellen zijn te smal. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer schoenmerken die begrijpen dat sommige voeten gewoon breder zijn. Maar welke merken zijn dat dan? Wij gingen op zoek en hebben de volgende tips voor je verzameld!

2 maanden geleden
De vernieuwende schoenen van SUN68

De vernieuwende schoenen van SUN68

Het merk Sun68 staat bekend als een casualwear brand. Dat betekend dat het merk zich richt op het maken van items voor alledaagse gelegenheden. Deze items waren in het begin vooral kleding. SUN68 focust zich naast kleding al een paar jaar veel op de schoenen lijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat schoenen van het merk als maar populairder zijn geworden. Benieuwd geworden naar dit mooie merk? Lees dan verder in onze blog!

2 maanden geleden