Hoe vallen Timberlands?

Hoe vallen Timberlands?

De schoenen van Timberland zijn wereldwijd bekend. De collecties met onder andere veterboots, laarzen en sneakers kenmerken zich met hun stoere designs. De robuuste zool en mooie kleuren maken Timberlands echt uniek. Maar hoe vallen deze prachtige schoenen nou eigenlijk? In deze blog zullen wij hier meer over vertellen!

2 dagen geleden
Shabbies Amsterdam: modieus en bewust

Shabbies Amsterdam: modieus en bewust

Shabbies Amsterdam is al jarenlang erg geliefd onder de Nederlandse vrouwen. Ze verkopen onderandere hoogwaardige kwaliteit damesschoenen. Ieder jaar komt Shabbies weer met een geweldige nieuwe collectie. Deze ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook nog eens duurzaam. Dit maakt Shabbies een bewuste trendy keuze. Wil jij hier meer over weten? Duik met ons mee in de wereld van Shabbies Amsterdam.

8 dagen geleden
6 tips: Wat te doen tegen wintertenen?

6 tips: Wat te doen tegen wintertenen?

De wintermaanden zijn aangebroken. Sommige vinden de deze tijd heerlijk en sommige hebben er een hekel aan. Het wordt koud en je lichaam moet aan de temperatuurverschillen wennen. Zo ook je vingers en tenen. Meestal rond de wintermaanden komen wintertenen vaak voor. Dit wordt veroorzaakt door de een koude en gebrekkig doorbloede huid. Je tenen worden rood of soms zelfs paars. Ze gaan hevig jeuken en kunnen erg pijnlijk zijn.  Zo komen ook de wintertenen weer tevoorschijn. Erg vervelend als je hier last van hebt. Maar wat zijn wintertenen? Wat is de oorzaak hiervan? En welke tips helpen tegen wintertenen? Lees verder voor als deze antwoorden.

10 dagen geleden
4 tips om van je gladde zolen af te komen

4 tips om van je gladde zolen af te komen

Wat kunnen we toch blij worden als onze nieuwe schoenen binnen zijn gekomen. Vanaf het bestel moment zit je dagelijks voor de deur te wachten tot de postbode met jou pakketje komt. En dan gaat de bel! Je schoenen zijn binnen. Het geweldige gevoel wanneer je de doos openmaakt en je nieuwe pareltjes te voorschijn komen. Dan trek je ze aan en blijken ze ook nog eens als pantoffeltjes te zitten. Vol trots ga je over de straten flaneren met je pas gekochte schoenen. Of flaneren? Nieuwe schoenen gaan vaak gepaard met gladde zolen. Zeker als de zool van leer of kunststof is voorzien, dan is het glibberen en glijden. Betekend dit dat je jouw nieuwe juweeltjes niet aan kan en moet laten wegstoffen? Nee, gelukkig niet. Met de onderstaande tips weet jij straks hoe je zorgt dat je gladde zolen niet meer glad zijn. En sta jij voortaan met beide benen stevig op de grond.

10 dagen geleden
Goosecraft omslag

Het bijzondere merk Goosecraft

Het merk Goosecraft staat vooral bekend om hun kleding en jassen. In Nederland is het merk steeds populairder aan het worden. Door de snelle groei wil het bedrijf zijn visie in de modewereld graag verbreden. Vandaar dat het bedrijf nu ook actief is op de schoenenmarkt. Wil je hier meer over weten? Duik dan met ons mee in de wereld van Goosecraft!
11 dagen geleden
De perfecte schoenen voor een zakelijke digitale meeting!

De perfecte schoenen voor een zakelijke digitale meeting!

Door corona is thuiswerken de nieuwe norm. Teams en zoom gebruik je nu voor je zakelijke digitale meetings. Het werk leven is heel anders dan een paar maanden geleden. Toen kon je nog elke dag met de auto of het openbaar vervoer naar je werk. Had je fysiek contact met je collega’s, en kwam je elkaar tegen bij het koffiezet apparaat. Dat is nu wel even anders. Ook staan je nette werkschoenen weg te stoffen in je kast. Als je thuiswerkt neig je namelijk sneller naar een joggingbroek en sweater. Toch is het belangrijk om je elke dag netjes te kleden. Zo creëer je zoveel mogelijk de ‘normale’ werk sfeer. Ook ben je productiever als je je nette werk outfit aantrekt dan dat je een joggingbroek met pantoffels eronder draagt. Maar welke schoenen draag je naar een zakelijke digitale meeting en hoe combineer je deze? Hieronder geven wij een aantal inspiratie tips.

15 dagen geleden