Dr. Martens boots

Dr. Martens: de klassieker onder de schoenen

De schoenen van Dr. Martens lijken alsmaar in populariteit te groeien. Je komt ze tegen tijdens een wandeling door het park, een dagje shoppen of op een tof festival. Naast de all-time favorite veterboots zijn er nog genoeg andere hippe modellen te vinden. Zo heeft Dr. Martens ook trendy loafers, sandalen en zelfs nette schoenen. Hierdoor weet het merk ieder seizoen weer een grote doelgroep aan te spreken. Ben je benieuwd waar dit merk zijn populariteit aan te danken heeft? Duik dan met ons mee in de wereld van Dr. Martens.
Yesterday
Trendspotting: Metallic schoenen zijn één van de essentiële mode items

Trendspotting: Metallic schoenen zijn één van de essentiële mode items

Het is een understatement om te zeggen dat metallic schoenen in zijn. Sterker nog, je kan wel stellen dat de metallic schoenen één van de essentiële mode items zijn die in elke garderobe van de moderne vrouw hoort. Moeite met het combineren van deze schoenen? Lees dan vooral verder voor onze styling tips. 
2 dagen geleden
Tips tegen het naar binnen lopen van de voet

Tips tegen het naar binnen lopen van de voet

Je voeten krijgen veel te verduren. Ze dragen de hele tijd je lichaam en vervoeren je overal heen. Het is daarom erg belangrijk dat je voeten een goede verzorging krijgen. De meeste mensen hebben niet door dat ze een verkeerde houding aannemen. Pas wanneer er pijnklachten opspelen trekken mensen aan de bel. Wat veel voorkomt is overpronatie, of te wel doorgezakte voeten. Dit kan lijden tot veel klachten, niet alleen bij de voeten, maar ook voor de rest van het lichaam. Maar hoe weet je nou of je last hebt van overpronatie? Wat moet je doen als je voeten naar binnen lopen? Wat zijn de oorzaken van overpronatie? Lees hieronder verder voor antwoorden en tips.
7 dagen geleden
Trend van dit seizoen: multicolor schoenen

Trend van dit seizoen: multicolor schoenen

Multicolor schoenen zijn helemaal in de mode. Van knalroze tot pimpelpaars en van citroengeel tot babyblauw. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Schoenen mogen tegenwoordig in alle kleuren. En het liefst met de meest opvallende kleurencombinaties. Ben jij benieuwd naar deze trend? Lees hieronder hoe je er in mee kunt gaan en nog veel meer.

8 dagen geleden
The Hoff Brand, een merk waar je u tegen zegt

The Hoff Brand, een merk waar je u tegen zegt

The Hoff brand, beter bekend als HOFF is een ontzettend populair merk dat te koop is bij SHUZ. Maar waarom is dit merk zo geliefd bij onze klanten? Dit Spaanse merk produceert schoenen van top kwaliteit. Zo heb jij schoenen die goed tegen een stootje kunnen. Verder zijn HOFF sneakers een plaatje om naar de kijken. De schoenen zullen wat hoofden om doen draaien! Ben jij nog nieuwsgieriger geworden naar dit toffe merk? Lees dan vooral verder en duik met ons mee in de geschiedenis van The Hoff Brand. 
12 dagen geleden
Beige schoenen

Trendkleur beige: 4x combinatietips

Het is een kleur die chique, neutraal en gemakkelijk te combineren is: beige. Beige, ook wel zandkleur genoemd, is een rustige en serene kleur. Veel vrouwen kiezen tijdens het voorjaar dan ook voor schoenen in deze tint. Hun voornaamste reden: de eindeloze combinaties die je met deze kleur kunt maken. Eenmaal thuis met je nieuwe schoenen blijkt dit toch iets lastiger te zijn dan gedacht. Daarom zetten wij voor jou vier mooie combinaties op een rij met de trendkleur beige.

12 dagen geleden