SHUZ corona maatregelen

SHUZ corona maatregelen

Wat een gekke tijd en wat is er de afgelopen dagen veel gebeurd! Berichten omtrent de Corona crisis volgen elkaar in hoog tempo op. Vooralsnog zijn onze schoenenwinkels nog gewoon geopend. Toch hebben ook wij de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Hiermee worden de risico's voor ons en al onze klanten zo veel mogelijk beperkt.
5 dagen geleden
Wat te doen tegen zweetvoeten?

Wat te doen tegen zweetvoeten?

Heb je snel last van zweetvoeten? Je bent niet de enige! Zweetvoeten komen namelijk niet alleen voor tijdens de zomer. Ook tijdens koude dagen hebben sommige mensen er nog last van. Onze voeten kunnen zweten als gevolg van stress, vocht of inspanning. Deze typische zweetvoetenlucht wordt ook wel bromhidrosis genoemd. Onwijs vervelend als je op kantoor zit, iedereen ruikt het en je schaamt je kapot. Gelukkig valt er iets te doen aan dit onaangename verschijnsel. Met deze 7 tips zullen jouw voeten en schoenen weer heerlijk fris ruiken!  
22 dagen geleden
Zo kies je de juiste schoenen onder je pak

Zo kies je de juiste schoenen onder je pak

Draag jij vaak een pak? Dan wil je natuurlijk dat dit er zo perfect mogelijk uitziet. Welke schoenen passen onder een blauw, zwart of grijs pak? Ga je voor een oxford of derby stijl? Er zijn veel verschillende keuzes als het aankomt op schoenen. Kleur, stijl en materiaal spelen daarbij ook een rol. Met deze tips kies jij de perfecte optie voor de juiste gelegenheid.
26 dagen geleden
6 bekende Nederlandse schoenenmerken

6 bekende Nederlandse schoenenmerken

Wanneer je denkt aan high-fashion schoenenmerken denk je wellicht niet zo snel aan Nederland. Toch is Nederland de thuisbasis van aantal mooie schoenenmerken. Dit komt doordat Nederland vroeger een zeer bloeide leerindustrie kende. Tegenwoordig is deze industrie vrijwel helemaal verdwenen. Gelukkig zijn de schoenenmerken van Nederlandse bodem gebleven! Ben jij nieuwsgierig welke grote en bekende merken uit ons kleine landje komen? Lees dan snel verder want wij geven je een overzicht met schoenenmerken uit Nederland.
29 dagen geleden
Hoe draag je overknee laarzen?

Hoe draag je overknee laarzen?

Overknee laarzen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Iedere vrouw heeft een paar van deze stijlvolle boots nodig. En toch kan het best lastig zijn om deze laarzen met een leuke outfit te combineren. Want waar staan die nieuwe boots nou leuk bij? Wij zijn op zoek gegaan naar de meest trendy looks voor overknee boots. De lange laarzen zijn op verschillende manieren te dragen en voor elke gelegenheid is er een perfecte look. Hoe je de boots zelf kan stylen? Wij vertellen het je!
1 maand geleden
De 4 leukste manieren om je veters te strikken

De 4 leukste manieren om je veters te strikken

Heb je net een paar nieuwe sneakers gekocht? Dan zijn de veters vaak al voor je gestrikt met een standaard strik. En dat terwijl er zo veel toffe manieren zijn om de veters van je schoenen te strikken! Maar welke manier kies je? En hoe moet je de veters dan strikken? Geen paniek! In een aantal eenvoudige stappen leren wij jou om je veters leuk te strikken. En dat in wel 4 unieke stijlen!
1 maand geleden