Over ons

SHUZ: eigentijds met behoud van familiewaarden

Gekleurd, gelakt, gehakt... Voor menig man niet te onderscheiden, maar voor een vrouw een wereld van verschil. SHUZ weet wat klanten wensen. Als stijlvolle en eigentijdse winkelketen volgen wij de mode letterlijk op de voet, waardoor onze collectie regelmatig wisselt. Trends komen en gaan weer en deze trends worden door SHUZ al in een vroeg stadium gesignaleerd op de belangrijkste internationale modebeurzen. Bovendien hebben wij uitstekende contacten met toonaangevende schoenfabrikanten, voor zowel de man als de vrouw. Namen als Van Bommel en Magnanni zijn al decennia aan ons verbonden. Hoogwaardige merken als deze staan voor de kwaliteit van ons assortiment. Vaak zijn modellen exclusief voor SHUZ gemaakt en uitsluitend in onze winkels en webshop verkrijgbaar.

Topproducten verdienen topservice

Dat is in onze geschiedenis altijd al zo geweest. De klant centraal is geen loze slogan, maar sterk verweven in de normen en waarden van de families die achter de naam SHUZ staan. In de afgelopen decennia vonden de families Borchert, Hollants, Kalmeijer, Vollaerts en Theil in de familie Schmit een passende evenknie om hun zorgvuldig opgebouwde familienaam en reputatie voort te zetten. Hun naam is nog steeds als vertrouwd ‘merk’ op de winkelgevel te zien, maar nu als toevoeging op het gezamenlijke SHUZ. Naast de vertrouwde winkels en webshop, werkt SHUZ al langere tijd samen met topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Via Vai, Shabbies Amsterdam, Floris van Bommel, Veja, Ugg, Nubikk & Dr. Martens.

De collectie

De met zorg samengestelde collectie in de 16 winkels is ook in deze webshop te vinden. Een service die past bij vandaag en morgen. Daarnaast hanteert SHUZ nog steeds de vertrouwde normen en waarden die kenmerkend zijn voor een familie bedrijf. Onder meer kennis van zaken en vooral kennis van de klant. Onze medewerkers werken lang bij ons. Zij herkennen onze klanten en onze klanten herkennen hen. Dat maakt winkelen in de SHUZ collectie extra feestelijk. Ook digitaal, want voor vragen en advies kun je altijd terecht bij een van onze filialen of de klantenservice

Bij SHUZ sta jij altijd voorop en om het jou zo makkelijk mogelijk te maken kan jij bij ons op de website alles vinden over schoenen. Breng eens een bezoekje aan de inspiratiepagina, want hier kan jij alles vinden over het onderhouden en verzorgen van jouw (nieuwe) schoenen.

Binnen het familiebedrijf

De geschiedenis van SHUZ begint bij het ontstaan van het bedrijf dat altijd binnen de familie is gebleven. Meer dan tien jaar geleden had Peter Schmit de beslissende invloed op de bedrijfsstrategie en had hij ten minste drie winkels in zijn bezit. Op dit moment staan de twee zonen, Wilmar en Marcel, aan het roer en bouwen zij SHUZ verder op de kennis en ervaring die zij over de jaren hebben opgedaan. Zij zijn bekend met de dynamiek binnen een familiebedrijven als Van Bommel en kunnen hier goed mee samenwerken. Ben jij geïnteresseerd om te werken binnen het bedrijf? Neem dan gerust een kijkje op de vacature pagina.