Veilig betalen op mobiel en tablet

Een bestelling plaatsen en een betaling overmaken op een tablet of smartphone. Iets wat je vroeger misschien niet zo snel deed. Maar mobiel betalen is vandaag de dag veilig en gemakkelijk. Gelukkig maar, want deze apparaten zijn steeds meer onderdeel van ons dagelijks gebruik.

Hoe betaal ik veilig via mijn mobiel en/of tablet?

  1. Bij SHUZ.nl betaal je altijd via een beveiligde verbinding met SSL-certificaat. Op het moment dat je jouw gegevens invult en betaald is de informatie al versleuteld.
  2. De beveiligde verbinding kan je herkennen aan het slot-icoontje in de URL.
  3. Betaal je met iDEAL? Dan is het gemak via de bank app nog groter. Alle grote banken bieden de mogelijkheid om te betalen via de browser of de app van de bank. Beide zijn veilig. Maar de app biedt extra gemak. Een Raboreader van de Rabobank of e.dentifier van de ABN AMRO is daarmee niet nodig.
  4. Betalen met PayPal is uiteraard net zo veilig en vertrouwd. Je hoeft geen bankgegevens met ons te delen. Betalen via PayPal is de snelste manier om te betalen en kan vanuit elk land.
  5. Online betalen met een creditcard is snel, gemakkelijk en veilig. Wanneer je wilt afrekenen voer je drie dingen in: Je creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode (CVC code) op de achterkant van de creditcard.
  6. Online betalen kan ook achteraf. Met Klarna betaal pas als het je het product hebt ontvangen en wilt behouden. Probeer eerst en betaal later. Deze betaal methode is alleen beschikbaar bij verzendingen via PostNL.

Lees hier meer over digitaal betalen bij SHUZ