Reviews, Beoordelingen en ervaringen van SHUZ.NL

Een eerste aankoop bij een online winkel kan soms spannend zijn. Is het bedrijf wel betrouwbaar en ontvang ik mijn producten wel en op tijd?

Al bijna 100 jaar ervaring

Bij SHUZ.NL ben je bij een betrouwbaar familiebedrijf dat al sinds 1921 schoenen verkoopt. Een lange geschiedenis die je alleen kunt waarmaken door te doen wat je belooft.

Beoordeling

Maar wij begrijpen ook dat niemand zo eerlijk over ons zal zijn als jij, de klant.
Daarom hebben wij hieronder een overzicht van beoordelingen van onze klanten toegevoegd. In een oogopslag een eerlijke mening over onze producten en service.

Reviews

Ben je al klant van ons? Dan nodigen wij je graag uit om ook een review te plaatsen. Het verzamelen van reviews doen wij, voor een zo betrouwbaar mogelijk beeld, met het onafhankelijke bureau Kiyoh. Je kunt jouw review direct plaatsen via deze link: Review van SHUZ.NL.

SHUZ.NL wordt door 2087 klanten beoordeeld met een 8,7 als gemiddeld cijfer.

Review door Manon van Zutphen uit 10-09-2018
ster ster ster ster ster 10
- Goede service - Verstand van de producten die ze verkopen
Review door Michel uit Amstelveen 30-08-2018
ster ster ster ster ster 10
-Interessante collectie heren schoenen -Vlotte afhandeling
Review door David uit Amstelveen 29-08-2018
ster ster ster ster ster 10
Review door Tjerk uit Gouda 29-08-2018
ster ster ster ster ster 9
Vlot geleverd. Adequate hoeveelheid informatie. Verkeerde maat geleverd maar terugzending geaccepteerd.
Review door silvia van beek. uit ermelo 28-08-2018
ster ster ster ster ster 10
snelle service gelijk goed overzicht.
Review door uit 27-08-2018
ster ster ster ster ster 10
Review door ahp uit nijmegen 26-08-2018
ster ster ster ster ster 7
snelle afhandeling, goede verpakking
Review door Eva uit Haarlem 26-08-2018
ster ster ster ster ster 10
Super snelle levering en de schoenen zijn geweldig! Jullie site staat onder mijn favorieten
Review door martin uit zaandam 26-08-2018
ster ster ster ster ster 8
Zeer snelle levering en gunstige prijs
Review door Fred uit Egmond aan Zee 26-08-2018
ster ster ster ster ster 8
Snelle levering en goede service.
Review door Kees uit Nieuwveen 26-08-2018
ster ster ster ster ster 10
Top geregeld!!!!
Review door Monique uit Berkhout 25-08-2018
ster ster ster ster ster 10
Goede service en snelle bezorging
Review door Rinske uit Amsterdam 25-08-2018
ster ster ster ster ster 8
Snelle levering Heldere communicatie over verzending, ontvangst retour en weer snelle levering andere maat
Review door Connie uit Bruinehaar 25-08-2018
ster ster ster ster ster 10
Snel
Review door J.Braken uit Maastricht. 25-08-2018
ster ster ster ster ster 10
Het leveren van prima kwaliteit schoenen, zeer tevreden ook over de levering door Postnl.
Review door uit 25-08-2018
ster ster ster ster ster 9
Goede service en snelle levering.

Meer reviews lezen? Bekijk dan onze Kiyoh pagina.