Haarlem - SHUZ by Vollaerts

Shop schoenen in Haarlem bij SHUZ

SHUZ by Vollaerts is één van de oudste en meest toonaangevende schoenenwinkels in Haarlem. Vollaerts is gevestigd in de Grote Houtstraat in Haarlem, een prachtige lange winkelstraat in het centrum van Haarlem. Het winkel gebouw is een mooi art deco pand met drie etages bomvol schoenen van kwaliteitsmerken. Daarnaast is SHUZ Haarlem ook een shop-in-shop van het Nederlandse merk Van Bommel.

In onze schoenenwinkel in Haarlem kan jij herenschoenen vinden van merken als Floris van Bommel, Nubikk, Giorgio, Hoff, Magnanni, Premiata, Santoni, en nog vele andere merken. Natuurlijk heeft onze schoenen winkel in Haarlem ook een groot assortiment met dames schoenen. Zo vind jij bij ons schoenen van de merken Hogan, Via Vai, Unisa, Ugg, Veja, Toral en vele anderen. Waar jij ook naar op zoek bent, bij ons vind jij zeker een nieuw paar schoenen!

Tussen de Haarlemse schoenenwinkels staat SHUZ bekend als de sneaker winkel in Haarlem voor zowel dames als heren. De nieuwste merken volgens de laatste sneaker trends, maar ook de tijdloze sneakers die jij jaar in jaar uit draagt. Sneakers in Haarlem zal jij gegarandeerd vinden bij SHUZ!

Naast het uitgebreide assortiment, vind jij in onze SHUZ winkels ook vele luxe merken met tassen, riemen en sokken. Zo Shop jij bij SHUZ Haarlem tassen van Carol J. of Michael Kors en riemen van Floris van Bommel en Magnanni.

Ontdek de schoenenwinkel van Haarlem

Wil jij graag een dagje shoppen in de prachtige Noord-Hollandse stad? Dat kan het beste tussen 10.00 uur en 18.00 uur doordeweeks en in het weekend zijn de meeste winkels open tot 17.00 uur. Wij hopen jou snel te mogen verwelkomen in onze winkel en te kunnen voorzien van advies over de beste schoenen voor jou!

Winkelinformatie

 • Haarlem - SHUZ by Vollaerts

  Grote Houtstraat, 31, Haarlem, Noord Holland, Nederland. - 2011SC

  Telefoonnummer:

  +31235321813

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00