Schoenenwinkel Beverwijk - SHUZ by Schmit

SHUZ: de schoenenwinkel van Beverwijk

In het bruisende centrum van Beverwijk vind jij op de Breestraat 22 onze schoenenwinkel. Bij SHUZ winkels vind jij een uitgebreide collectie dames en herenschoenen. Voor de kleintjes kan jij terecht bij ons aaneengesloten SHUZ for Kids schoenenwinkel.

Wist jij dat de SHUZ winkel in Beverwijk de eerste winkel is van SHUZ en al meer dan 100 jaar bestaat? Het is allemaal begonnen onder de naam Schmit schoenen, niet Smit schoenen, en is verder uitgebreid naar winkels in Alkmaar, Haarlem en Hoorn.

De schoenenwinkel is op loopafstand van de meubelboulevard in Beverwijk en natuurlijk vlakbij de welbekende zwarte markt. Een dagje naar de zwarte markt is een absolute aanrader, voor liefhebbers die graag een duikje nemen in diverse culturen. De openingstijden van zwarte markt in Beverwijk zijn van maandag tot en met zondag. Na het uitje loop jij zo nog even het centrum in om de winkels van Beverwijk te bezoeken.

Kom eens langs bij SHUZ Beverwijk

Onze schoenenwinkel is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. Jij vind de meest winkels aan de Breestraat in Beverwijk met een zeer divers aanbod. Onze favoriet is natuurlijk SHUZ Beverwijk!

Voor dames shop jij hier merken als Via Vai, Di Lauro, Si, Ugg en bijvoorbeeld Nubikk. Heren kunnen bij ons terecht op de eerste verdieping waar wij merken aanbieden als Giorgio, Floris van Bommel, Timberland, Nubikk en nog veel meer! Bij SHUZ kan jij terecht voor al jouw schoen wensen, advies over de nieuwste collecties en laatste trends en natuurlijk schoenonderhoud.

Wij helpen jou graag verder in onze winkel in Beverwijk!

Winkelinformatie

 • Schoenenwinkel Beverwijk - SHUZ by Schmit

  Breestraat, 22, Beverwijk, Noord Holland, Nederland. - 1941EJ

  Telefoonnummer:

  +31251223973

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00