• Satorisan

Satorisan

Sortering
artikelen
3
Filteren
Satorisan SUKKINI
Satorisan
Satorisan SUKKINI € 99,95
Kleuren
Maten
Satorisan SUKKINI
Satorisan
Satorisan SUKKINI € 99,95
Kleuren
Maten
Satorisan SOUMEI
Satorisan
Satorisan SOUMEI € 89,95
Kleuren
Maten

Filter in:
Satorisan

TypeType
GeslachtGeslacht
MaatMaat

Extra filters

Wis extra filters
Prijs
Uitneembare zoolUitneembare zool
SchachtwijdteSchachtwijdte
MaterialenMaterialen
SluitingenSluitingen
HakhoogtesHakhoogtes
Annuleer

In balans met Satorisan

Satorisan maakt schoenen waar je je goed van gaat voelen. Volgens Satorisan is het makkelijk om te vergeten wat er om ons heen is. Terwijl geluk gevonden kan worden in elke stap die we zetten. Het liefhebben van de wereld om ons heen, terwijl we er doorheen lopen, daar vinden we balans. Iedereen die graag Satorisan draagt, houdt van reizen en ontdekking. Bij Satorisan geloven ze in 4 principes: balans & harmonie, eerlijkheid& respect, kwaliteit & comfort en liefde en zorgzaamheid.

In Japanse mythes werd Satorisan beschreven als een soort bovennatuurlijke aap die het hart van mensen kon lezen. Satori confronteerde reizigers in de bergen van Gifu met zichzelf en liet ze hun hogere zelf ontdekken. Het merk Satorisan focust dan ook graag op dat gevoel van authenticiteit en geeft u dat graag mee middels de schoenen die zij maken.

Heerlijk zomerse schoenen

Satorisan schoenen zijn luchtig, zomers en lopen heerlijk. De schoenen zijn gemaakt van ofwel zacht leer met zacht katoen of geweven raffia. Bij elke Satorisan schoen zit een inlegzooltje om het loopcomfort te bevorderen. U kunt er dus ook makkelijk een eigen zooltje inleggen. Bij SHUZ vindt een fijne collectie van Satorisan.