• Sanita

Sanita

Sortering
artikelen
3
Filteren
Sanita 451207
Sanita
Sanita 451207 € 99,95
Kleuren
Maten
Sanita 451207
Sanita
Sanita 451207 € 99,95
Kleuren
Maten
Sanita 457214
Sanita
Sanita 457214 € 99,95
Kleuren
Maten

Filter in:
Sanita

TypeType
GeslachtGeslacht

Extra filters

Wis extra filters
Prijs
Uitneembare zoolUitneembare zool
SchachtwijdteSchachtwijdte
BinnenvoeringBinnenvoering
MaterialenMaterialen
SluitingenSluitingen
HakhoogtesHakhoogtes
Annuleer

Deense klompen

De klompen van Sanita zijn prachtig Deens handwerk. Waar je dacht dat de Nederlanders de klomp wel geclaimd zouden hebben als mode-item, heb je het toch echt mis. Sanita werd in 1907 opgericht door Christian Meldgaard Andersen. Hij maakte de eerste met de hand uitgesneden houten klomp voor het merk. Nog steeds worden klompen van Sanita met de grootste zorg handgemaakt. Inmiddels is het merk één van de bekendste merken voor comfortabele schoenen.


Comfortabele schoenen

Sanita maakt klompen die uiterst comfortabel zitten. U glijdt er makkelijk in, en wilt ze nooit meer uitdoen. De hele dag kunt u heerlijk lopen op de schoenen van Sanita. Het comfort zorgt ervoor dat iedereen die vele kilometers op een dag moet afleggen ze graag heeft. Het zijn dan ook ideale schoenen voor de zorg, of voor mensen die iets meer comfort nodig hebben van een schoen. 

Sanita bij SHUZ

Bij SHUZ vindt u een mooie collectie van Sanita. Dit seizoen de sleehakken en klompjes met gesloten voorvoet of kruisband. Zeer comfortabel en toch elegant. Gemaakt van zacht suède. Bestel ze eenvoudig online. Passen ze niet of zitten ze toch niet lekker, dan is vanuit Nederland en België retourneren en ruilen gratis. Natuurlijk kunt u ook in onze winkels terecht. Belt u van te voren even op, dan kunnen onze medewerkers zorgen dat de schoenen al voor u klaarstaan.