• Pons Quintana

Pons Quintana

Sortering
artikelen
3
Filteren
Pons Quintana 6679
Pons Quintana
Pons Quintana 6679 € 249,95
Kleuren
Maten
Pons Quintana 6679
Pons Quintana
Pons Quintana 6679 € 249,95
Kleuren
Maten
Pons Quintana 6679
Pons Quintana
Pons Quintana 6679 € 249,95
Kleuren
Maten

Filter in:
Pons Quintana

TypeType
GeslachtGeslacht

Extra filters

Wis extra filters
Prijs
Uitneembare zoolUitneembare zool
SchachtwijdteSchachtwijdte
BinnenvoeringBinnenvoering
MaterialenMaterialen
SluitingenSluitingen
HakhoogtesHakhoogtes
Annuleer

Over Pons Quintana

Pons Quintana, dat in 1953 is opgericht in Alaior, Menorca, begon met het maken van kinderschoenen. In 1956 kwamen daar de slippers en sandalen bij. Eerst voor dames, later ook voor heren. De bekende 'Babucha' slipper is van hen. In de jaren 90 ging de oprichter, Santiago Pons Quintana met pensioen en liet het bedrijf over aan zijn kinderen, Magda en Santiago junior.

Pons Quintana geweven designs


Het bekendste product van Pons Quintana is de geweven sandaal. Deze is ontworpen eind van de jaren 60 en was een variatie op bekende schoenen. Tot op de dag van vandaag is het geweven materiaal van de schoenen een heus kenmerk van de typische Pons Quintana schoen. Tijdens de zomermaanden is dit dan ook een speciale, authentieke en comfortabele schoen om op te lopen. U zult zeker opvallen met deze fijne schoenen!

Pons Quintana bij SHUZ

Bij SHUZ vindt u diverse lekker zomerse schoenen van Pons Quintana. Met de geweven stof zitten ze heerlijk aan de voet en de zolen zijn door de espadrillerand ook mooi zomers. Bestel ze vandaag nog en loop deze zomer lekker uw nieuwe Pons Quintana schoenen. Passen ze toch niet, dan is ruilen of retourneren vanuit Nederland en België gratis. U kunt ze ook komen passen in één van onze winkels. Belt u eerst even naar het filiaal, dan kunnen zij de schoen al voor u klaarzetten.