• Pinko

Pinko

Sortering
artikelen
1
Filteren
Pinko AMETISTA
Pinko
Pinko AMETISTA € 199,95
Kleuren
Maten

Filter in:
Pinko

TypeType
GeslachtGeslacht
KleurKleur
MaatMaat

Extra filters

Wis extra filters
Prijs
Uitneembare zoolUitneembare zool
SchachtwijdteSchachtwijdte
BinnenvoeringBinnenvoering
MaterialenMaterialen
SluitingenSluitingen
HakhoogtesHakhoogtes
Annuleer

Pinko Contemporary fashion

Pinko is een eigentijds modemerk dat begin jaren '80 is opgericht door Peitro Negra en Cristina Rubini. Het is een zeer onderscheidend echt Italiaans merk. Ook de dochters van Peitro zijn inmiddels bij het bedrijf betrokken en dat maakt het een mooi familiebedrijf. 

Creatieve 'flair' en kwaliteit zijn de twee kernwaarden van Pinko, die ze laten zien in de collectie die toekomstgericht zijn. Pinko wil courante mode maken, met technologische innovaties en een gevoel voor mode dat door het hele bedrijf voelbaar is. Bij Pinko draait het allemaal om goed onderzoek naar de beste kwaliteit Italiaans handwerk, om zo verrassende creaties te maken die ook nog eens makkelijk te dragen zijn. 

Pinko schoenen

Pinko maakt vooral kleding, maar bij SHUZ vindt u vooral de stijlvolle schoenen van het merk. De basic sneakers met enkele eruit springende elementen zijn eyecatchers. Op de neus vindt u een duidelijk logo van het merk. We zijn erg blij dat we de schoenen van Pinko mogen aanbieden bij SHUZ, want het merk is aardig exclusief verkrijgbaar in Nederland. Wees er dan ook snel bij om uw nieuwe paar schoenen van dit mooie merk aan te schaffen.