• Levi's

Levi's

Sortering
artikelen
2
Filteren
Levi's ORIGINAL R.TAB
Kleuren
Maten
Levi's ORIGINAL HI R.TAB
Kleuren
Maten

Filter in:
Levi's

TypeType
GeslachtGeslacht
KleurKleur
MaatMaat

Extra filters

Wis extra filters
Prijs
Uitneembare zoolUitneembare zool
SchachtwijdteSchachtwijdte
BinnenvoeringBinnenvoering
MaterialenMaterialen
SluitingenSluitingen
HakhoogtesHakhoogtes
Annuleer

Levi's jeans

We kennen Levi's natuurlijk allemaal al jaren van de geweldige jeans. De broeken die iedereen past en die jarenlang meegaan. Het merk is ontzettend populair over de hele wereld, en maakt kleding voor dames, heren en kinderen. Het verhaal van Levi's begint al lang geleden.

De in Beieren geboren Levi Strauss verhuist ten tijde van de Goudskoorts naar San Francisco en opent een bedrijf in droge goederen. Hij verkoopt kleding, laarzen en andere goederen aan kleine winkels aan de westkust van Amerika.
Hij gaat samenwerken met Jacob Davis om stevige werkkleding te maken. Gemaakt van katoen en echte blauwe denim. Levi's is dan ook de uitvinder van de blauwe jeans. Op 20 ei 1873 werd er patent aangevraagd voor dit ontwerp. In alle jaren daarna introduceert door alle roerige tijden heen steeds weer nieuwe kledinglijnen, van kaki broeken tot kinderpakjes van denim.

Het bekende rode lipje wat op de achterzak zit, werd in 1936 voor het eerst erop gestikt. 

Levi's schoenen

Dus Levi's maakt ook schoenen? Jazeker, uiteraard in dezelfde stijl als de kleding. De Levi's schoenen zijn dan ook herkenbaar door hun denim of canvas bovenwerk. Het bekende rode lipje is ook in de schoenen duidelijk zichtbaar verwerkt. Bij SHUZ vindt u voor het eerst kinderschoenen van Levi's. Sportieve leuke sneakers die uiteraard goed bij de kinderkleding van Levi's passen.