• Kwots

Kwots

Sortering
artikelen
2
Filteren
Kwots GRAND NEOPRENE
Kwots
Kwots GRAND NEOPRENE € 129,95
Kleuren
Maten
Kwots MASTER NEOPRENE
Kwots
Kwots MASTER NEOPRENE € 129,95
Kleuren
Maten

Filter in:
Kwots

TypeType
GeslachtGeslacht
KleurKleur
MaatMaat

Extra filters

Wis extra filters
Prijs
Uitneembare zoolUitneembare zool
SchachtwijdteSchachtwijdte
BinnenvoeringBinnenvoering
MaterialenMaterialen
SluitingenSluitingen
HakhoogtesHakhoogtes
Annuleer

There's a KWOTS for you

Parijzenaren weten wat hip is. Daarom zijn deze Franse sneakers zo ongeveer het hipste wat je op dit moment kunt krijgen. Ze zijn een echt statement. Afhankelijk van je stemming is er altijd wel een KWOTS sneaker voor jou. Op de achterkant van de sneakers staat altijd een enigszins brutale 'quote'. Het zijn woordcombinaties, zodat de linkerschoen altijd anders is dan de rechterschoen. Zoals 'shut-up' en 'bad-girl' of 'wtf-omg' en 'game-over'. 

Een echte KWOTS sneaker herken je daar dan ook aan. De schoenen zijn verder heel basic, wit of zwart leer of neopreen, met een dikke rubberen zool. Alleen op de tong een zwart label met het logo, en dus op de achterkant in zwart met witte letters de woorden, in hetzelfde lettertype als het logo. 

KWOTS bij SHUZ

Bij SHUZ vind je de aparte sneakers van KWOTS dit seizoen ook, voor dames. Ook een flipflop van KWOTS zit in de collectie. Waar je dus ook heen gaat, het kan op een stoere sneaker van KWOTS. Met al die verschillende statements is het eigenlijk een gevalletje "spaar ze allemaal". Dan kun je elke dag, hoe je je ook voelt, een passend paar KWOTS aan.

Bestel de KWOTS sneakers eenvoudig online, of kom ze passen in één van onze winkels. Bestel je online, dan kun je vanuit Nederland en België gratis retourneren of ruilen als ze niet passen.