Verzending

Binnen 3 werkdagen thuisbezorgd of af te halen in een winkel.

Wij bezorgen uw schoenen via PostNL. Volg uw bestelling makkelijk met de Track & Trace-code die u krijgt van PostNL. Vul hem in op https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken

Op of rond feestdagen kan het versturen van uw schoenen via PostNL iets langer duren. Houdt u rekening met deze extra verzendtijd.

Verzendkosten

  • Voor het versturen van schoenen uit de reguliere collectie (zonder korting) boven € 60,- betaalt u geen verzendkosten bij ons. 
  • Bestelt u schoenen uit de outlet-collectie of uit de sale, dan betaalt u € 4,95. 
  • Bestelt u in één keer behalve een of meerdere paren met korting ook een paar zonder korting, dan is de verzending ook gratis. 
  • Laat u de bestelling afleveren bij een winkel, dan betaalt u nooit verzendkosten. Bij retour van de volledige bestelling krijgt u de verzendkosten ook van ons terug.

Gratis retour

U kunt schoenen gratis naar ons retour zenden als ze niet passen. Wij hebben hiervoor een antwoordnummer beschikbaar. De retoursticker vindt u op het retourformulier bij uw bestelling. Lees meer over retourneren van uw bestelling.

Verzending naar het buitenland

Genoemde prijzen gelden voor verzending naar Nederland, België en Duitsland.
Verzending naar andere landen is mogelijk op aanvraag.

Mocht u toch nog vragen hebben over de levering van uw bestelling, kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling webshop op 0251-767271 of per e-mail via webshop@shuz.nl