Reviews, Beoordelingen en ervaringen van SHUZ.NL

Een eerste aankoop bij een online winkel kan soms spannend zijn. Is het bedrijf wel betrouwbaar en ontvang ik mijn producten wel en op tijd?

Al ruim 90 jaar ervaring

Bij SHUZ.NL bent u bij een betrouwbaar familiebedrijf dat al sinds 1921 schoenen verkoopt. Een lange geschiedenis die je alleen kunt waarmaken door te doen wat je belooft.

Beoordeling

Maar wij begrijpen ook dat niemand zo eerlijk over ons zal zijn als u, de klant.
Daarom hebben wij hieronder een overzicht van beoordelingen van onze klanten toegevoegd. In een oogopslag een eerlijke mening over onze producten en service.

Reviews

Bent u al klant van ons? Dan nodigen wij u graag uit om ook een review te plaatsen. Het verzamelen van reviews doen wij, voor een zo betrouwbaar mogelijk beeld, met het onafhankelijke bureau Kiyoh. U Kunt uw review direct plaatsen via deze link: Review van SHUZ.NL.

SHUZ Webshop
www.shuz.nl
Breestraat 22
1941 EJ Beverwijk
0251 - 76 72 71

SHUZ.NL wordt door 771 mensen beoordeeld met een 8,8 als gemiddeld cijfer.

Bekijk hier alle reviews.

Review door uit Wijdenes. 02-07-2015
stersterstersterster
4,55
9
Snelle levering en netjes afgeleverd! Fijne dat retour gratis is en ik zo 2 maten kon bestellen en de juiste kon houden!!
Review door uit Castricum. 02-07-2015
stersterstersterster
45
8
Review door uit Amersfoort. 01-07-2015
stersterstersterster
45
8
Goede sortering ook in de wat duurdere merken
Review door uit Nederweert. 01-07-2015
stersterstersterster
55
10
Snelle levering en bij retour snelle terugbetaling.
Review door uit Amsterdam. 01-07-2015
stersterstersterster
45
8
Goede service
Review door uit Almere. 01-07-2015
stersterstersterster
45
8
Snelle levering en goede prijs.
Review door uit haarlem. 01-07-2015
stersterstersterster
4,55
9
Review dooruit . 01-07-2015
stersterstersterster
45
8
Snell bezorging. Verzorgde verpakking.
Review door uit Leidschendam. 01-07-2015
stersterstersterster
55
10
Ik vind de snelheid van het bezorgen zeer goed.
Review door uit vlaardingen. 01-07-2015
stersterstersterster
4,55
9
Review door uit Westzaan. 01-07-2015
stersterstersterster
45
8
Levering snel en correct. Bij retour tevens een correcte afwikkeling
Review door uit Gouda. 01-07-2015
stersterstersterster
45
8
Ik ga altijd naar de winkel in Gouda en ben daar graag klant. De website gebruik ik alleen als ik in de winkel niet slaag.
Review door uit Groningen. 01-07-2015
stersterstersterster
4,55
9
Schoenen worden keurig bezorgt. Retour kosteloos en geld wordt binnen een paar dagen geretourneerd. Uitstekende service.
Review dooruit . 01-07-2015
stersterstersterster
4,55
9
Review dooruit Hoorn. 01-07-2015
stersterstersterster
4,55
9
Snelle levering en correcte afhandeling. Doet dus wat het belooft.
Review door uit Laren. 30-06-2015
stersterstersterster
55
10
Snelle service, goed verpakt
Review door uit Julianadorp. 30-06-2015
stersterstersterster
55
10
snelle levering en goed ingepakt.
Review door uit recter. 30-06-2015
stersterstersterster
4,55
9
Review dooruit . 30-06-2015
stersterstersterster
4,55
9
Snelle levering en duidelijke site
Review door uit Amsterdam. 30-06-2015
stersterstersterster
4,55
9
gewoon goed!
Review door uit Nijmegen. 30-06-2015
stersterstersterster
3,55
7
Prima service
Review door uit Amsterdam. 30-06-2015
stersterstersterster
55
10
Levering altijd goed. Goed, compleet assortiment.
Review door uit Enschede. 27-06-2015
stersterstersterster
4,55
9
Mooie/uitgebreide collecties Enthousiast en behulpzaam personeel
Review door uit Culemborg. 26-06-2015
stersterstersterster
45
8
Review door uit Knokke-Heist. 26-06-2015
stersterstersterster
55
10
Review door uit Geldermalsen. 26-06-2015
stersterstersterster
4,55
9
Mooie collectie
Review door uit . 26-06-2015
stersterstersterster
45
8
Review door uit nvt. 26-06-2015
stersterstersterster
55
10
Goede retour regeling
Review door uit Veenendaal. 26-06-2015
stersterstersterster
55
10
Review dooruit . 26-06-2015
stersterstersterster
4,55
9
Review door uit Meppel. 26-06-2015
stersterstersterster
3,55
7
Juiste artikelen goed verpakt en onbeschadigd ontvangen. Informatie op de website duidelijk en overzichtelijk. Prijsstelling min of meer marktconform.
Review door uit Hoeven. 26-06-2015
stersterstersterster
55
10
Snel, duidelijk, handige site, lage verzendkosten, track en trace, betalingsbevestiging, verzendbevestiging. Allemaal goed!
Review door uit Enschede. 22-06-2015
stersterstersterster
4,55
9
Afgelopen donderdag sandalen van Uggs gekocht bij filiaal in Enschede. 2 dames hebben mij uitstekend geholpen. Erg vriendelijk en voelde me op mijn gemak. Ik was nog nooit bij jullie in de winkel geweest maar ik kom nu zeker vaker.
Review dooruit . 21-06-2015
stersterstersterster
3,55
7
snelle levering snelle afhandeling bij retour en ruilen
Review door uit Koersel. 21-06-2015
stersterstersterster
55
10
Zeer snelle levering
Review door uit Gouda. 19-06-2015
stersterstersterster
55
10
Review door uit weert. 19-06-2015
stersterstersterster
3,55
7
Review door uit Zeeland. 19-06-2015
stersterstersterster
55
10
Mooie schoenen, kwaliteit , goede service.
Review door uit bavel. 19-06-2015
stersterstersterster
45
8
Snelle levering
Review door uit Putte. 19-06-2015
stersterstersterster
45
8
Correcte afhandeling bestelling en snelle goed verpakte levering.
Review door uit Schiedam. 19-06-2015
stersterstersterster
45
8
Vlotte bezorging.
Review dooruit . 19-06-2015
stersterstersterster
4,55
9
Snelle levering van de schoenen
Review dooruit . 19-06-2015
stersterstersterster
45
8
Snelle service, retourzending snel en correct afgehandeld
Review door uit Enschede. 19-06-2015
stersterstersterster
55
10
Snelle levering, helaas was ik niet tevreden over de sneakers maar de retournering verliep ook goed en snel, dus alleen maar lof!
Review door uit Waalre. 19-06-2015
stersterstersterster
55
10
Bestelling wordt inderdaad snel geleverd.
Review dooruit . 19-06-2015
stersterstersterster
45
8
goede collectie, duidelijk en overzichtelijke website, snelle levering
Review door uit Rotterdam. 19-06-2015
stersterstersterster
4,55
9
Snelle levering en reactie op retour
Review door uit Edegem. 16-06-2015
stersterstersterster
55
10
Correct zo wel bestelling als aflevering
Review door uit Utrecht. 16-06-2015
stersterstersterster
55
10
Super service! Goed bereikbaar, behulpzaam en aardig personeel. Super eerlijke service!!
Review door uit fijnaart. 16-06-2015
stersterstersterster
55
10
snelle en correcte levering
Review door uit driehuis. 15-06-2015
stersterstersterster
35
6
prima levering
Review door uit Eindhoven. 15-06-2015
stersterstersterster
55
10
Had hier nog nooit besteld maar kan het je aanraden, snelle levering! En vriendelijk personeel aan de telefoon als je iets wilt vragen!
Review door uit België. 15-06-2015
stersterstersterster
55
10
Vriendelijk, vol goede wil en suuuuuuuuuuuuper snel. Vrijdag middag bestelling gedaan en zaterdag nog voor de middag stonden de schoentjes bij mij thuis. Als dat niet vlug is :-) Thanks SHUZ
Review door uit haarlem. 15-06-2015
stersterstersterster
4,55
9
Zeer uitgebreide en moderne collecties voor dames heren en kinderen.
Review dooruit . 15-06-2015
stersterstersterster
55
10
Review door uit Driebergen. 15-06-2015
stersterstersterster
55
10
Ik had laarzen gekocht net voor de uitverkoop. Toen ik daarover belde heb ik het verschil terug gekregen. Top!
Review door uit Arnhem. 15-06-2015
stersterstersterster
4,55
9
zeer goede website , overzichtelijk en up to date
Review door uit Dirkshorn. 02-06-2015
stersterstersterster
55
10
Zeer snelle afhandeling en bezorging.
Review dooruit . 31-05-2015
stersterstersterster
3,55
7
Review door uit velserbroek. 27-05-2015
stersterstersterster
45
8
Correcte houding/afspraken nakomen
Review door uit Harelbeke (België). 26-05-2015
stersterstersterster
45
8
Review door uit Rijnsburg. 24-05-2015
stersterstersterster
4,55
9
Review door uit . 24-05-2015
stersterstersterster
45
8
mooi aanbod snelle levering
Review door uit Vlaardingen. 24-05-2015
stersterstersterster
55
10
Review dooruit . 23-05-2015
stersterstersterster
4,55
9
Review door uit Millingen aan de Rijn. 21-05-2015
stersterstersterster
4,55
9
Deze zaak heeft schoenen voor mij heren maat 38 op voorraad
Review door uit groningen. 21-05-2015
stersterstersterster
55
10
8
Review door uit Katwijk. 21-05-2015
stersterstersterster
55
10
Binnen 2 dagen geld weer terug op je rekening
Review door uit Bunnik. 21-05-2015
stersterstersterster
55
10
Review dooruit . 20-05-2015
stersterstersterster
4,55
9
Review door uit Tiel. 20-05-2015
stersterstersterster
55
10
Te grote schoenen besteld, op retour formulier ingevuld en ik kreeg keurig een maat kleiner toegestuurd!! TOPPIE
Review door uit Heerjansdsam. 20-05-2015
stersterstersterster
45
8
Snelle levering. Goede informatie.
Review dooruit . 17-05-2015
stersterstersterster
45
8
Review door uit Houten. 16-05-2015
stersterstersterster
45
8
Goede levering en mooi op tijd.
Review dooruit . 16-05-2015
stersterstersterster
55
10
Goede prijzen + snelle levering !
Review door uit Diepenbeek België. 16-05-2015
stersterstersterster
4,55
9
Correcte afhandeling
Review door uit Den Haag. 16-05-2015
stersterstersterster
3,55
7
Review door uit mierlo. 16-05-2015
stersterstersterster
55
10
Review door uit Groningen. 15-05-2015
stersterstersterster
4,55
9
Zeer snel je geld terug bij retourneren zonder enig gezeur
Review door uit Hellevoetsluis. 14-05-2015
stersterstersterster
45
8
Overzichtelijke website Snelle levering
Review door uit Nuenen. 13-05-2015
stersterstersterster
55
10
- gratis verzending - gratis retour indien nodig
Review dooruit . 13-05-2015
stersterstersterster
45
8