Retourneren

Bent u niet tevreden over het product? Geen probleem, binnen 100 dagen na ontvangst van uw volledige online bestelling kunt u het product altijd gratis terug sturen. Stuurt u uw hele bestelling terug, dan ontvangt u ook eventuele verzendkosten terug. Zo bent u er altijd zeker van dat u alleen betaalt wanneer u uw product houdt.

Returns outside the Netherlands

Zo stuurt u uw pakket terug

1 Bij uw bestelling zit een retourformulier. Geef hier aan welke producten u wilt terugsturen.
2 Stop de schoenendoos met retourformulier in de verzenddoos met SHUZ logo (of in een andere kartonnen doos) en plak de meegeleverde retoursticker op het pakket.
3 Geef uw pakketje gratis af bij een PostNL punt. Bewaar het Track & Trace nummer dat u ontvangt goed. Komt uw pakketje onverhoopt niet bij ons aan loopt u geen risico. Als u voor ons het Track & Trace nummer heeft zorgen wij altijd dat u uw geld terug krijgt.


Zodra wij uw pakket hebben ontvangen

Retour sturen Zodra uw retour door ons is verwerkt wordt het bedrag van de teruggestuurde artikelen teruggestort via de betaalmethode waarmee u ook heeft betaald. Heeft u met Klarna betaald dan vervalt uw betaalverplichting van de betreffende producten.

Stuurt u uw volledige zending terug dan ontvangt u ook de eventueel betaalde verzendkosten terug.
Terugbetaling Iedere vrijdag worden de retouren terug betaald. Gemiddeld heeft u na 2 tot 3 dagen uw geld dus weer terug.
Ruilen Bestelde producten kunnen niet omgeruild worden. Wilt u een andere maat? Bestel die dan opnieuw op de website. Een nieuw product wordt binnen 1 tot 3 werkdagen naar u verstuurd.      


Terugbrengen in een winkel

Afgeven Uiteraard kunt u uw producten terugbrengen in de winkel. Neem altijd even uw factuur mee. Een e-mail hiervan op uw telefoon is uiteraard ook goed.
Terugbetaling U ontvangt in de winkel een ontvangstbewijs. Het bedrag van de teruggestuurde artikelen wordt teruggestort via de betaalmethode waarmee u ook heeft betaald. Heeft u met Klarna betaald dan vervalt uw betaalverplichting van de betreffende producten.

Brengt u uw volledige zending terug dan ontvangt u ook de eventueel betaalde verzendkosten terug.
Ruilen Ruilen kan in de winkel. Een eventueel verschil ontvangt u direct of betaalt u aan de kassa bij. Let wel op dat niet iedere SHUZ winkel de gehele collectie heeft.

De kleine lettertjes

Voorwaarden Wij accepteren alleen retourzendingen in de originele verpakking, binnen de vastgestelde retourtermijn mits deze niet gedragen en/of beschadigd en/of vuil zijn. Wij behouden ons het recht voor retourneringen die niet aan deze criteria voldoen, te weigeren. Het retourtermijn van 100 dagen geldt alleen voor online bestellingen. Het retourtermijn van aankopen in de winkel bedraagt 14 dagen. 
Retourneren tijdens de uitverkoop Ook tijdens de uitverkoop kunt u uw pakketje gewoon gratis naar ons terug sturen en ontvangt u uw geld terug.


Wilt u meer weten of komt u er niet uit? Neem contact op met onze klantenservice via webshop@shuz.nl of 0251-767271Uw overeenkomst herroepen

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

International Shipping & returns

 • We provide free shipping to Belgium and Germany.
 • In case you live elsewhere, you can select your country of preference in the third step in our checkout.
 • The cost of shipment is shown in the fourth step in the checkout.
 • At any time during your payment process, you can abandon payment.
 • If your country is not listed, you can request shipment and check shipping costs via our customer service.
 • Our customer service is glad to be of assistance in case your country is not listed in our drop-down menu.
 • Returns from outside of the Netherlands are at your own risk and expense.
 • Returns must be packaged neatly in a box that fits around the original shoebox.
 • Do not use the shoebox as shipping package.
 • Please hold on to your track and trace code in case your shipment gets lost.
 • You should receive a return confirmation within 3 weeks if this is not the case, please send us an email.