Betalen bij SHUZ doet u zo

U kunt op SHUZ.nl veilig betalen met de volgende betaalmiddelen:


Uw betaling of terugbetaling wordt verwerkt via  Ogone Payment Provider. Terugbetalingen ziet u op uw rekening terug als afkomstig van Derden Gelden van Ogone. 

Informatie over de betaalmethodes

iDEAL | PayPal | Visa | MasterCard | American Express | Bancontact/Mister Cash

Veilig betalen

Bij SHUZ.nl kunt u betrouwbaar betalen via de beveiligde internetverbinding in de winkelwagen en de systemen van iDEAL en Creditcard. Tevens heeft u als klant alle rechten die zijn opgenomen in de Algemene Voorwaarden en heeft u een retour-/zichttermijn van 100 dagen (ingaande op de dag na ontvangst en enkel geldig voor online bestellingen). Ook heeft u bij ons de zekerheid en ervaring van een organisatie bestaande uit 18 winkels.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

 • U bestelt een product
 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank
 • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Creditcards


Snel, gemakkelijk en veilig
Online betalen werkt als volgt: u vult het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site. Bij vrijwel alle Nederlandse sites en steeds meer buitenlandse sites wordt u vervolgens gevraagd om uw MasterCard® SecureCode™. Hierdoor wordt betalen op internet net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard creditcard.

Hoe werkt MasterCard® SecureCode™?

 1. Afhankelijk van uw bank maakt u zelf voorafgaand of tijdens het winkelen een wachtwoord aan. Of krijgt u uw code via de eigen identificatiemethode van uw bank.
 2. Tijdens het normale afrekenproces wordt u vervolgens gevraagd uw SecureCode in te voeren of, indien u dit nog niet heeft gedaan, eerst te activeren.
 3. Elke keer dat u uw MasterCard SecureCode gebruikt, wordt deze eerst bij MasterCard of bij uw bank gecontroleerd.
 4. Zo betaalt u veilig online. Niemand anders heeft toegang tot uw SecureCode. De aankoop vindt alleen doorgang als de door u ingegeven SecureCode juist is.

Meer informatie
Voor meer informatie over hoe MasterCard SecureCode werkt voor uw MasterCard creditcard , kunt u terecht op de website van uw bank of kaartuitgevende instantie. Hier vindt u informatie over hoe u uw MasterCard SecureCode aan kunt maken.


Voor Visa creditcard zijn alle handelingen om te betalen gelijk aan die van Mastercard (uitleg hierboven). De 3D Secure methode wordt bij Visa genoemd: Verified by Visa.

Meer informatie
Voor meer informatie over hoe 3D secure code Verified by Visa werkt voor uw Visa creditcard , kunt u terecht op de website van uw bank of kaartuitgevende instantie. Hier vindt u informatie over hoe u uw Verified by Visa code aan kunt maken.


Online betalen werkt als volgt: u vult het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site.


Vanuit België kunt u betalen met behulp van Bancontact / Mister Cash. Bestelt u via uw mobiele telefoon, dan is betalen eenvoudig met de app, die u kunt installeren voor iOS, Android en Windows Phone. Tot een bedrag van 250 euro hoeft u geen kaartlezer te gebruiken. U krijgt vanzelf een knop te zien met 'Open de Bancontact-app'. Bestelt u via desktop, houd dan uw kaart bij de hand om de gegevens in te vullen en bevestig met uw kaartlezer.


Met PayPal betaalt u veilig door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord van PayPal. Dit gaat via een beveiligde verbinding. U hoeft geen bankgegevens met ons te delen. Betalen via PayPal is de snelste manier om te betalen en kan vanuit elk land. 

Het kan voorkomen, wanneer u voor de eerste keer met PayPal betaalt, of een negatief saldo op uw account hebt, dat er een uitgestelde bankbetaling plaatsvindt. Dat houdt in dat er eerst geld van uw bankrekening naar PayPal wordt overgeboekt en daarna naar ons. Dit proces kan 6-10 dagen duren. Wij kunnen uw bestelling pas verwerken als dit proces is voltooid. Dat kan betekenen dat het door u gewenste product mogelijk in die tijd niet meer voor u beschikbaar is. Voor een goed verloop is het daarom aan te raden te zorgen dat uw PayPal saldo positief is of dat u al eerdere betalingen hebt verricht met PayPal, zodat wij de betaling direct binnenkrijgen en direct uw bestelling kunnen verwerken. 

Krijgt u een melding van uitgestelde bankbetaling van PayPal, kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Bij SHUZ.nl werken wij met de meest betrouwbare en veilige Payment Provider; Ogone. Zij verzorgen voor ons de iDEAL en Creditcard betalingsmogelijkheden op een beveiligde internetverbinding. Ondanks hun inzet kan het voorkomen dat er een betalingstoring plaats vindt in iDEAL, bij één van de aangesloten banken of bij de Creditcard maatschappijen.

Wanneer u onze klantenservice belt zal een van onze medewerkers u bij een betalingsstoring meteen proberen verder te helpen. Wij vragen u om een betalingsstoring dan ook altijd per telefoon of e-mail te melden aan ons. Zo kunnen wij u vaak nog op hetzelfde moment helpen bij het afronden van uw bestelling.