• Kipling

Kipling

Sortering
artikelen
7
Filteren
Kipling ROMA
Kipling
Kipling ROMA € 64,95 € 58,46
Kleuren
Maten
Kipling JUAN 4A
Kipling
Kipling JUAN 4A € 44,95
Kleuren
Maten
Kipling JUAN 4A
Kipling
Kipling JUAN 4A € 44,95
Kleuren
Maten
Kipling MARIA 3G
Kipling
Kipling MARIA 3G € 47,95
Kleuren
Maten
Kipling ROSY
Kipling
Kipling ROSY € 49,95
Kleuren
Maten
Kipling SUE
Kipling
Kipling SUE € 54,95
Kleuren
Maten
Kipling ROANA 2
Kipling
Kipling ROANA 2 € 49,95
Kleuren
Maten

Filter in:
Kipling

TypeType
GeslachtGeslacht

Extra filters

Wis extra filters
Prijs
Uitneembare zoolUitneembare zool
SchachtwijdteSchachtwijdte
MaterialenMaterialen
SluitingenSluitingen
HakhoogtesHakhoogtes
Annuleer

Over Kipling tassen en accessoires

Het verhaal van Kipling begint in de lente van 1987 en zit vol passie, creativiteit en geluk. Drie bevriende Antwerpse ontwerpers liepen toevallig tegen een weefgetouw aan met daarin een stuk gekreukeld nylon. Op dat moment kregen ze een idee. Het idee voor Kipling was geboren. Ze lieten er geen gras over groeien en crëerden in no-time betaalbare, sportieve en functionele tassen en andere lifestyleproducten die de garderobefavorieten zijn van vrouwen in 65 landen wereldwijd.

De naam Kipling komt van een schrijver van Jungle Book, Rudyard Kipling. Ze vonden dat Kipling's klassieker het vrolijke en avontuurlijke karakter van hun tassen en accessoires perfect samenvatte. Omdat Kipling verbonden is aan een auteur die bekend stond om zijn fantastische dieren, waaronder apen, wilden ze er zeker van zijn dat dat speelse karakter ook terug te vinden zijn in de collecties. Dat is Kipling monkey. Je vindt de iconische zachte mascotte nu aan elk product dat gemaakt wordt. Bij SHUZ vindt u de leuke kinderschoenen van Kipling.

Hoe vallen Kipling sandalen?

Kipling sandalen zijn erg leuke schoenen voor kinderen. Maar, ze moeten natuurlijk wel lekker lopen en goed zitten. Tenslotte gaan er opgroeiende kindervoeten in. De Kipling sandalen vallen smal. Voor en achter wel goed op maat, maar in de breedte zijn ze dus ietwat smal. Twijfelt u of de voeten van uw zoon of dochter erin passen, bestel ze dan gerust op proef en probeer thuis even uit hoe ze vallen. Retourneren is gratis als ze niet passen.