Lookbook FW22 | Dames

Geplaatst in: Trends
Door Julia
Meer van deze auteur

Het najaar staat weer voor de deur en dat betekent een nieuwe schoenen en accessoires collectie bij SHUZ! Met dit lookbook willen wij jou wegwijs maken in de najaarscollectie en hebben wij alle trends voor jou op een rijtje gezet. Runner sneakers, mountain boots, feestelijke pumps, basket sneakers, hoge laarzen en comfy shoes.

Ga jij voor statement kleuren als groen, fuchsia, oranje en cobalt blauw? Of liever voor zachte tinten als beige, off-white, bruin en lila? Bekijk snel het lookbook van de Fall Winter 2022 collectie van SHUZ.

 

Runner sneakers, chunky sneakers, multicolour sneakers en gympen met parachutestof of vilt. De keuze is weer reuze dit seizoen.

 

 

Naast de felle kleuren dit seizoen, komen ook de aardse kleuren weer helemaal terug en is ton-sur-ton nog steeds trendy.

 

 

Ben jij geïnspireerd geraakt door de nieuwe schoenen trends van het najaar? Kom dan eens gezellig langs in één van onze 16 winkels of ontdek de complete collectie bij SHUZ online. Voor vragen over voorraad, schoenen of onderhoud kan jij altijd contact opnemen met de klantenservice. 

2022-09-07 11:46:00 388 viewed