Heb jij snel koude voeten? Pantoffels zijn de oplossing

UGG pantoffels
Geplaatst in: Praktische tips
Door Valentijn
Meer van deze auteur

Tijdens de winter is het behoorlijk koud! Vaak komen de temperaturen onder het vriespunt. Buiten kan je een dikke jas, sjaal, muts en handschoenen aan trekken. Toch is dit binnen niet de perfecte oplossing. De kachel lekker hoog zetten is natuurlijk een optie. Echt een goede optie is het niet. Het is slecht voor het milieu, en je blijft het vaak alsnog koud hebben. Dit komt doordat je huid warmte verliest. Je hoofd verliest de meeste warmte. Om je hoofd lekker warm te houden hebben we haar. De rest van je lichaam wordt bedekt door kleding. Dan blijven alleen je handen en je voeten nog over. Voor koude voeten is er gelukkig een oplossing. En dat zijn pantoffels! Heb jij snel last van koude voeten? In deze blog lees je waarom pantoffels de oplossing zijn.

Het voordeel van pantoffels

Iedereen weet, pantoffels zorgen voor lekkere warme voeten. Eigenlijk zit er maar één nadeel aan sloffen. Namelijk dat je ze niet meer uit wil doen! Ze zitten vaak zo lekker zacht dat je ze altijd aan wil houden. Dit komt door de dikke laag stof en de vachtvoering. Een heerlijke vachtvoering houdt de voeten comfortabel en lekker warm. Toch zitten er nog meer pluspunten aan pantoffels. Ze zorgen namelijk niet alleen voor warme voeten…

1. Een schoonhuis

Je leest het goed! Pantoffels houden je huis schoon. Als jij je schoenen aan houdt om warm te blijven, neem je een hoop vuil mee naar binnen. Dat wordt stofzuigen! Ook kan het dragen van schoenen je vloer beschadigen. Bij thuiskomst je schoenen verwisselen voor sloffen voelt dus niet alleen fijn, het houdt je huis ook schoon. Dit komt door dat je met pantoffels niet buiten loopt. Hierdoor komt er geen vuil van buiten af.  Zo blijft je huis schoon en je vloer onbeschadigd.

2. Mindere pijnlijke voeten

Na een lange dag werken is er niets beter dan thuis komen. Toch kan het nog beter! Door direct je schoenen te ruilen voor een paar heerlijke warme sloffen. Je voeten zullen je dankbaar zijn. Dit komt doordat je voeten meer ruimte krijgen in pantoffels. Zo rusten jouw voeten en voel jij je comfortabeler. Ook zullen je voeten een stuk beter voelen de volgende dag.

De perfecte pantoffels uitkiezen

Nu je weet waarom je pantoffels nodig hebt, moet je nog een goed paar uitkiezen. Goede pantoffels zijn belangrijk voor het ultieme comfort. Waarschijnlijk wil je de meest zachte wollen pantoffels die er zijn. Toch is dit niet verstandig. Een pantoffel moet namelijk comfortabel zijn, maar ook stevig. Alleen een zachte zool zorgt voor meer pijn dan comfort. Je voet mist dan namelijk stevigheid. Hierdoor neem je geen goede houding aan. Zo kan je likdoorns, blaren, eeltplekken, scheve tenen, ontstoken achillespees en nog veel meer klachten krijgen. Kortom, goede pantoffels kunnen veel problemen voorkomen.

Stevige pantoffels

cypers-kinderschoenen

Heb jij snel last van pijnlijke voeten? En dan vooral je achillespees? Kies dan niet voor een pantoffel met open achterkant. Hoewel deze super comfortabel zijn, ondersteunen ze de hiel niet. Dit is juist cruciaal bij pijnlijke voeten. Voor pijnlijke voeten raden wij een paar Ascot pantoffels van UGG aan. Deze sloffen zijn van achter verstevigt. Ook hebben ze een stevige zool. Perfect voor mensen die snel last van hun voeten hebben!

Slipper pantoffels

cypers-kinderschoenen

Slipper pantoffels hebben een open achterkant. Deze soort pantoffels gaan daardoor makkelijk aan. Wil jij zo in je pantoffels slippen zonder moeite? Dan adviseren wij de slipper pantoffel. Natuurlijk geven ze het gevoel van ultieme comfort. Door de open achterkant heb je het gevoel van vrijheid. De dikke vacht houdt de voeten heerlijk warm. Een goed voorbeeld van de slipper pantoffel is de Garabine van Never Mind. Met het open design, dikke vacht en stevige zool heb jij de hele winter warme voeten

Meer vragen over pantoffels?

Wil je graag pantoffels kopen? Bij SHUZ.nl hebben wij veel verschillende modellen en kleuren damespantoffels en herenpantoffels. Heb je nog vragen over welke pantoffels het best bij jou passen? Kom dan gerust naar één van onze SHUZ winkels. Waar onze deskundige medewerkers jou graag veder helpen met het vinden van de perfecte pantoffels voor jou.

2019-12-09 12:21:00 151 viewed