Heb jij je festivalschoenen al gescoord tijdens de sale?

Heb jij je festivalschoenen al gescoord tijdens de sale?
Geplaatst in: Shop tips

Na mijn vorige blog: Welke schoenen moet je aantrekken voor een festival? vielen er nogal wat mensen over mijn betoog over het paraderen op festivals met je fraaiste schoenen.

Onder de reacties op Facebook zag ik dat vooral comfort erg belangrijk wordt gevonden. Vanuit de respons krijg ik bijna het idee dat iedereen festivals als sport zien, waarbij uiterlijk vertoon ergens op de derde plek wordt gezet. Ik snap echt wel dat chique pumps niet voor elk festival geschikt zijn, maar rubberen kaplaarzen en doorsnee Nikes tonen nou niet echt ambitie op het gebied van mode!

Voor deze blog heb ik vier festivals uitgekozen en daar mijn favoriete bijpassende festivalschoenen bijgevoegd. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

Amsterdam Fashion Week

Het jaarlijkse Amsterdam Fashion Week is natuurlijk niet echt een "festival-festival", maar toch heeft het iets feestelijks! Voor deze week is er nog een gratis evenement te bezoeken en zijn er nog enkele kaarten beschikbaar voor catwalk van TRINHBECX. 

Bekijk hier hun show van vorig jaar:

Mijn favoriete keuze voor de Amsterdam Fashion week is de met speciale Webbing, gebreide laars van Marc Cain!

Guilty Pleasure Festival

Een festival dat haaks staat op de Amsterdam Fashion Week is het Guilty Pleasure Festival, dat plaatsvindt aan de Gaasperplas in Amsterdam op zondag 29 juli. De naam doet al vermoeden dat het hier gaat om een mix van muziek en activiteiten uit de 90's en 00's die uit de mode zijn. Dit jaar is alweer de vijfde editie en bevestigd juist weer de revival van de jaren 90 op het gebied van mode, snap je het nog? Bekijk hieronder de aftermovie van het festival van vorig jaar:

Mijn favoriete festivalschoenen voor Guilty Pleasure festival van Via Vai:

Grachtenfestival

Bij het Grachtenfestival staat klassieke muziek centraal. Jonge musici van over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Met Amsterdam als het prachtige decor. Door de combinatie van locatie en repertoire wordt klassieke muziek op een toegankelijke manier gepresenteerd. Dat maakt het Grachtenfestival een unieke ervaring voor bezoekers en musici. Het Grachtenfestival trekt jaarlijks meer dan 56.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Het Grachtenfestival 2018 vindt plaats van 10 t/m 19 augustus in Amsterdam.

Bekijk hier de feestelijke opening van vorig jaar:

Mijn favoriete schoenen voor het Grachtenfestival zijn van Polini:

Foodstock

Foodfestivals blijven bij uitstek een fijn tijdverdrijf. Een heuse aanrader is het foodfestival Foodstock. In het vierde jaar van Foodstock zijn zij uitgegroeid naar 12 steden in Brabant, Zuid-Holland en Flevoland. Fijn is dat het net als de Rollende keukens gratis entree heeft. Bekijk hieronder de aftermovie van Foodstock Eindhoven!

Mijn favoriete festivalschoenen voor Foodstock zijn van Fred de la Bretoniere

 

2018-06-12 00:00:00 237 viewed