Alles wat je moet weten over Biker Boots

Alles wat je moet weten over Biker Boots
Geplaatst in: Trends

Bij SHUZ hebben wij een ruim assortiment aan Biker boots. Door de variatie in het assortiment, kan je kiezen uit merken zoals GUESS, Via Vai, Miss Behave, Nubikk en nog vele andere merken.

Hoe zijn de Biker Boots ontstaan?

Biker Boots zijn ontstaan uit de motorlaarzen van vroeger. Alleen werden ze vroeger ook echt gebruikt voor op de motor. De laarzen van vroeger kwamen tot net onder je knie, dit was om je benen te beschermen op de motor of tegen het weer. Biker Boots waren gemaakt van dik zwart leer en hadden een speciale vulling om de motorrijders voeten te beschermen.

Nubikk Biker Boot

Soorten Biker Boots

Vergeleken met vroeger zijn de Biker Boots nu heel anders. Nu is het vooral bedoeld als een belangrijk onderdeel voor je outfit en wordt het niet meer gebruikt om je te beschermen op de motor of tegen het weer. Je hebt nu dan ook veel verschillende soorten Biker Boots. De laarzen zijn niet meer zo hoog dat ze tot je knieën komen, maar hebben nu een standaard formaat.

Biker Boots heb je in verschillende varianten. Bijvoorbeeld met een leuk printje erop, met studs of met gespen! Dan heb je ook nog het verschil in welke vorm je de laarzen wilt. Wil je ze met een hoge hak of zonder? Wil je Cut Out laarzen of gewoon de hele laarzen? Kortom er is van alles bedacht voor de stoere Biker Boots.

Biker Boots zijn gemaakt uit verschillende materialen. Voornamelijk nog steeds uit leer, maar tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar in suède.

Verschil tussen Biker Boots en normale Boots?

Het grootste verschil tussen de Biker Boots en de normale Boots is dan toch wel het stoere effect wat je krijgt. Biker Boots geeft een stoer en cool effect op je outfit, terwijl bij normale laarzen er toch meer gericht wordt op het vrouwelijk effect.

Met wat is het te combineren?

Om weer terug te komen op alleen de Biker Boots, waar kan je het eigenlijk allemaal op combineren? Gelukkig weten wij het antwoord: Op bijna alles!

Doordat de Boots voornamelijk zwart zijn en ze een ‘strak’ effect geven, kan je ze op veel outfits combineren. Als je zwarte Biker Boots hebt, kan je ze bijvoorbeeld combineren op een gele leren rok. Door kleur te combineren met de boots, krijg je een leuk effect en ben je helemaal on-trend.

Natuurlijk kan je het ook helemaal andersom doen! Een gave spijkerbroek, met een zwarte leren jas en dan bijvoorbeeld knal rode Biker Boots. Dan creëer je natuurlijk een hele stoere en spannende outfit voor een dagje uit.

Zo kun je dus door de variatie aan Biker Boots en je eigen kleding al toffe setjes maken met elkaar! Met Biker Boots zie je er dus altijd modieus uit.

Waar kan je Biker Boots halen?

Bij SHUZ hebben wij een ruim assortiment aan Biker Boots. In verschillende modellen en prijsklassen. Voor mannen en voor vrouwen hebben wij Biker Boots met toffe printjes of met studs. Een kijkje nemen op de site kan natuurlijk nooit kwaad!

2018-11-26 00:00:00 472 viewed