Pantoffels

Sortering
artikelen
5
Filteren
UGG ASCOT
UGG
UGG ASCOT € 129,95
Kleuren
Maten
UGG SCUFF II
UGG
UGG SCUFF II € 99,95
Kleuren
Maten
UGG SCUFF II
UGG
UGG SCUFF II € 99,95
Kleuren
Maten
UGG ASCOT
UGG
UGG ASCOT € 129,95
Kleuren
Maten
UGG SCUFF II
UGG
UGG SCUFF II € 99,95
Kleuren
Maten

Filter in:
Herenschoenen

MerkenMerken

Extra filters

Wis extra filters
Prijs
Uitneembare zoolUitneembare zool
SchachtwijdteSchachtwijdte
MaterialenMaterialen
SluitingenSluitingen
HakhoogtesHakhoogtes
Annuleer

Heren Pantoffels

Wat is er nou lekkerder dan thuis komen uit uw werk, de schoenen die u al de hele dag draagt uitschoppen en dan in een heerlijk zachte pantoffel schuiven? Precies, dat er ook nog een kop koffie klaarstaat en de krant al op uw stoel ligt te wachten. U begrijpt: een pantoffel is onmisbaar item voor de drukke man. 

Een pantoffel is overigens niet alleen geweldig als u net uw enigszins knellende schoenen uit hebt gedaan. Ook wanneer net u net met blote voeten uit bed stapt, is een pantoffel onmisbaar. Zeker in de winter is het contrast van een warm bed met een koude vloer wel erg groot. Gun uw voeten nog even rust en stap gewoon in een zachte pantoffel! 

En weet u waar een pantoffel ook helemaal top voor is? Om te voorkomen dat u op de legoblokjes stapt van uw kinderen. Wie kent niet dat pijnlijke gevoel onder zijn voeten? De oplossing is een fijne pantoffel. 

Onze pantoffels voor heren zijn voor de winter lekker warm en in de zomer hebben we een aantal zachte leren exemplaren om uit te kiezen. Verder zijn de herenpantoffels verkrijgbaar met of zonder hiel. De pantoffels met hiel raakt u wat minder snel kwijt bij plotselinge bewegingen, maar de pantoffel zonder hiel is makkelijk even aan te schieten.

Hoe dan ook zijn alle pantoffels voor heren lekker zacht. Zo comfortabel dat u misschien binnenkort 's ochtends de deur uit loopt met de pantoffels nog aan uw voeten (zeker, dat overkomt iedereen een keer!).