• Campomaggi

Campomaggi

Sortering
artikelen
8
Filteren
Campomaggi C3800VEVLVR
Kleuren
Maten
Campomaggi C3800VEVLVR
Kleuren
Maten
Campomaggi C3874VL
Campomaggi
Campomaggi C3874VL € 379,95
Kleuren
Maten
Campomaggi C1014VL
Campomaggi
Campomaggi C1014VL € 529,95
Kleuren
Maten
Campomaggi C1526VL
Campomaggi
Campomaggi C1526VL € 479,95
Kleuren
Maten
Campomaggi C3798VEVLVR
Kleuren
Maten
Campomaggi C3799VEVLVR
Kleuren
Maten
Campomaggi C3791VL
Campomaggi
Campomaggi C3791VL € 899,95
Kleuren
Maten

Filter in:
Campomaggi

TypeType
GeslachtGeslacht
MaatMaat

Extra filters

Wis extra filters
Prijs
Uitneembare zoolUitneembare zool
SchachtwijdteSchachtwijdte
MaterialenMaterialen
SluitingenSluitingen
HakhoogtesHakhoogtes
Annuleer

Mooie Campomaggi tassen

Stoere tassen die een leven lang meegaan. Dat zijn de tassen van het Italiaanse merk Campomaggi. Het merk werd opgericht in 1990 door Marco Campomaggi. Zijn doel is tassen creëren die de perfecte mix zijn tussen de eeuwenoude kunst van leer bewerken en zijn passie voor details. Zijn tassen zijn kunstzinnig, unieke items met een gebruikte look en feel. De tassen van Campomaggi zijn niet seizoensgebonden maar zijn juist gemaakt om altijd te gebruiken. Dit sluit ook aan bij de filosofie van Marco Compomaggi: “Tijd ontneemt niet. Het verrijkt.” Alle tassen vertellen een verhaal, en alle tassen zijn uniek. Dit maakt de tassen van Campomaggi een waar kunstwerk. 

Tassen van Campomaggi 

Vanaf de eerste steek tot aan de laatste worden de tassen zeer zorgvuldig gemaakt. Alle handen die de tassen maken laten passie en emotie achter, die zorgen voor de vintage feel van de tassen. De tassen van Campomaggi worden gecreëerd door middel van een zeer grondig proces. Elke tas wordt handgemaakt, elke tas wordt met de hand geverfd in tonnen die speciaal gekozen vegetarische verf bevat. Alles wordt onderzocht en geanalyseerd, niks wordt aan kans overgelaten. Dit zorgt dat de tassen van uitmuntende kwaliteit zijn en een leven lang mee gaan.   

Collectie van Campomaggi 

Stoere leren tassen met gave details. Metalen studs zijn geen vreemde en komen vaak terug in de collecties. Maar ook tassen met koeienvacht, ritsen of een subtiele opdruk zijn te vinden bij Campomaggi. Geen felle kleuren maar tassen die overal bij kunnen. De tassen zijn gemaakt om gebruikt te worden en daardoor hebben ze een ideaal formaat voor alledaags gebruik. Maar Campomaggi maakt niet alleen mooie grote handtassen, de schoudertasjes van Campomaggi zijn ook ideaal. Genoeg ruimte voor alle essentiële dingen die u mee wilt nemen op een avond uit zonder te groot te zijn. De uitgebreide collectie en variatie aan modellen en uitvoeringen zorgen ervoor dat er voor iedere vrouw een perfecte Campomaggi tas is.