Welke schoenen kan je wanneer aantrekken. De tips!

Welke schoenen kan je wanneer aantrekken. De tips!

Iedere vrouw zal zich zo af en toe zuchtend afvragen welke schoenen zij moet aantrekken. Nu is deze vraag natuurlijk niet zo heel makkelijk te beantwoorden, want hier komt nogal wat bij kijken.

Allereerst dient zich de vraag aan; wat ga ik doen vandaag? Moet ik me formeel kleden of mag het juist wat meer losjes of kan het misschien heel erg sportief. Denk dus na en stem je kleding en je schoenen hier zo goed mogelijk op af.

 

Er bestaan geen regels die zeggen hoe je schoenen met je kleding moet combineren, de enige vereiste is dat het stijlvol moet zijn. Op het eerste gezicht klinkt het eenvoudig maar in praktijk blijkt dit nog niet zo heel makkelijk te zijn. Ga er maar vanuit dat je bij sportieve outfits een platte sportieve schoen draagt en bij jurkjes een rokjes juist een hakje weer wat leuker staat.

 Als de temperaturen straks weer gaan oplopen staan onze espadrilles en ballerina’s ook ontzettend vrouwelijk onder rokjes en zorgen die ervoor dat je outfit er net nog even wat meer zomers komt uit te zien.

 

Het meest belangrijke blijft toch wel dat je er de hele dag goed op vooruit moet kunnen komen, want wat heb je aan een paar prachtige hakken als ze na een uur dragen al niet meer lekker zitten. Koop dus goede schoenen die bij het passen al lekker zitten en koop nooit die prachtige hakken als je helemaal niet op hoge hakken kunt lopen, dit zou alleen maar de verkeerde aandacht trekken.


Wist je trouwens dat heel veel vrouwen gedurende de dag even snel van schoenen wisselen om weer goed en comfortabel verder te kunnen lopen, vaak zitten de schoenen die je bij ons koopt al in zo’n handig stoffen zakje die je zo in je tas meeneemt. 

2018-03-30 00:00:00 189 viewed