Uzurii Luxury Footwear presenteert meest exclusieve slipper!

Shieglee Ferreira dos Santos had nooit gedacht dat haar dromen werkelijkheid zouden worden. Toen ze vijf jaar oud was verhuisde ze met haar moeder, zus en oma van het Amazone regenwoud naar de sloppenwijken van Rio de Janeiro.

De bewoonde wereld was totaal nieuw voor haar. Voor het eerst in haar leven kwam ze in aanraking met de eenvoudige dingen zoals water uit de kraan en kreeg ze haar eerste paar slippers. Shieglee: ‘Omdat kleding en schoeisel van een kind naar een ander werden overhandigd, versierde ik ze met alles wat ik op straat kon vinden om ze een beetje mooier te maken.

Uzurii Luxury Footwear
In 2011 maakte Uzurii Luxury Footwear haar entree in de wereld van high fashion. Alle ontwerpen worden met de hand gemaakt en eisen een speciale techniek. Voor meer dan een jaar heeft oprichtster Shieglee Ferreira dos Santos over de hele wereld gevlogen om meer dan 100 vrouwen te trainen. Deze vrouwen werken niet in een atelier, maar vanuit huis. Zo kunnen ze in hun eigen omgeving werken en ook hun kinderen verzorgen. Shieglee: “Dit werkt flawlessly; We hebben nog nooit problemen gehad en elk paar Uzurii dat we ontvangen is pure vakmanschap. ”

Exclusieve slipper!
Voor de lente / zomer 2017 collectie heeft Shieglee een exclusief model ontworpen. Het model wat de naam ‘Gold Diva’ draagt is afgewerkt met een 18k gouden ‘lucky fly’.  De exclusieve slipper met 14 meter gouddraad is – naast in Dubai – exclusief te koop in de SHUZ webshop en bij SHUZ by Leurink Borne!

De limited slipper wordt gepresenteerd in een luxueuze doos met glazen afwerking en goudkleurig Uzurii logo.

 

Over Suzanne

Suzanne is onze Content Specialist E-Commerce en o.a. verantwoordelijk voor - je raadt het nooit - alle content omtrent SHUZ. Eigen schoenencollectie: varieert van sneakers tot hoge hakken. Lievelingsschoenen: sneakers van Blackstone en de zomerse wedges van Toms.