Unisa Spring Summer 2018

Uitgelicht: Unisa

IDEALE PASVORM BIJ UNISA

Unisa is in de jaren 70 gestart in Spanje als schoenenmerk dat alleen exporteerde naar de Verenigde Staten. Gelukkig voor ons is Unisa tegenwoordig een heel bekend merk in de Europese markt. Carlos Musso en Antonio Porta hebben verschillende merken geïntroduceerd en helemaal volgens hun eigen familietradities hebben ze hun bedrijven samengevoegd en een nieuw merk gecreëerd, Unisa. Hun medewerkers zijn afkomstig uit de hele wereld en de inbreng van die culturen zorgt voor de frisse uitstraling van Unisa.

EIGEN LAB

In het eigen lab van Unisa worden prototypes van de schoenen uitgebreid getest en de beste technologieën zorgen ervoor dat de schoenen van Unisa altijd uitstekend passen en lekker lopen bij alledaags gebruik. De beste materialen van Unisa komen van Italiaanse, Spaanse en Indische bodem. Probeer de damesschoenen van Unisa eens en je bent meteen overtuigd. Of het nu pumps, sandalen, enkellaarsjes of ballerina’s zijn, een paar schoenen van Unisa mag niet ontbreken in uw collectie!

 

UNISA PUMPS

We noemden het al even, dat u waarschijnlijk Unisa het beste kent van de mooie pumps. Unisa pumps zijn welhaast de beste pumps in de markt. De pasvorm is uitstekend en ze lopen heerlijk. Een bekende Unisa pump is de Unisa Kendo. Van deze pump is de zool iets verdikt, zodat u minder snel last krijgt onder de bal van uw voet. De pumps van Unisa heeft mooie subtiele kleuren en zijn gemaakt van de beste materialen. Ook voor u zit er zeker een pump bij!

UNISA SANDALEN

Unisa ken je waarschijnlijk vooral van de mooie pumps. Toch heeft Unisa ook vele andere soorten schoenen. Voor meer comfort kijken veel Unisa-liefhebbers naar de Unisa Cisca. Voor een combinatie tussen de pump en de sandaal heeft Unisa de sandaal met volle hak. 

SPRING/SUMMER CAMPAIGN 2018

Bekijk hier de campagne van Unisa voor lente en zomer van 2018. Als je dit kijkt dan kan je toch alleen maar vrolijk worden! 

Bekijk hier ons Unisa assortiment op SHUZ.nl: https://www.shuz.nl/unisa/

 

Over Sophie

Sophie is onze fashionista en SHUZ blogger! Eigen schoenencollectie: varieert van boots tot hoge hakken. Lievelingsschoenen: boots van Shabbies en de pumps van Essentiel. Wishlist: een paar enkellaarzen van Via Vai.