Spaanse kwaliteit van het frissa merk Unisa

Spaanse kwaliteit van het frissa merk Unisa
Geplaatst in: Brands
Door Julia
Meer van deze auteur

Unisa is in de jaren 70 gestart in Spanje als schoenenmerk dat alleen exporteerde naar de Verenigde Staten. Gelukkig voor ons is Unisa tegenwoordig een heel bekend merk op de Europese markt. Carlos Musso en Antonio Porta hebben verschillende merken geïntroduceerd en volledig volgens hun eigen familietradities hebben zij hun bedrijven samengevoegd om een nieuw merk te creëren, Unisa. De medewerkers zijn afkomstig uit landen over de hele wereld en de inbreng van die culturen zorgt voor de frisse uitstraling van Unisa.

Eigen lab

In het eigen lab van Unisa worden prototypes van de schoenen uitgebreid getest en de beste technologieën zorgen ervoor dat de schoenen van Unisa altijd uitstekend passen en lekker lopen bij alledaags gebruik. De beste materialen van Unisa komen van Italiaanse, Spaanse en Indische bodem. Probeer de damesschoenen van Unisa eens en jij bent meteen overtuigd. Of het nou pumps, sandalen, enkellaarsjes of ballerina's zijn, een paar schoenen van Unisa mag niet ontbreken in jouw collectie!

 

Unisa pumps

Wij benoemden het al even, dat jij waarschijnlijk Unisa het beste kent van de mooie pumps. Unisa pumps zijn welhaast de beste pumps in de markt. De pasvorm is uitstekend en ze lopen heerlijk. Een bekende Unisa pump is de Unisa Kolvin. Van deze pump is de zool iets verdikt, zodat jij minder snel last krijgt onder de bal van jouw voet. De pumps van Unisa hebben mooie subtiele kleuren en zijn gemaakt van de beste materialen. Ook voor jou zit er zeker een pump bij!

 

Unisa sandalen

Er is ook een grote kans dat jij Unisa kent van de vele sandalen van dit frisse merk. De keuze is reuze, want het merk biedt sandalen met hak, sandalen met een kleine hak en sandalen met een platte zool. Alle drie de varianten kunnen gedragen worden als nette schoenen en zijn ideaal voor een feestje of een bruiloft. Het Spaanse merk Unisa heeft een speciaal model, uitgevoerd in zwart suède, dat helemaal te gek is voor een feest. Wie liever geen hoge hakken draagt, kan altijd gaan voor de Unisa Conimo, die is uitgevoerd in leer. Hoe dan ook, met een model van Unisa, ben jij klaar voor elke gelegenheid!

 

Unisa enkellaarsjes

Sinds kort verkoopt SHUZ ook enkellaarsjes van dit fantastische merk. Perfect om te combineren met lange jurken, zwierige rokken of zelfs een stoere jeans. De comfortabele zool zorgt ervoor dat jij dag in, dag uit kan lopen op de laarsjes van Unisa. Of jij nou een dagje gaat shoppen of een stuk wil wandelen, op de laarzen van dit Spaanse merk is het gegarandeerd een eitje. Sinds kort verkoopt SHUZ ook diverse kleding van merken als IBANA en Goosecraft. De stijl van de kledingmerken is zeer goed te combineren met de stijl van Unisa.

 

Unisa bij SHUZ

In dit blog heb jij veel geleerd over het merk Unisa. Ben jij nou enthousiast geworden over het merk? SHUZ heeft een hele uitgebreide collectie Unisa schoenen klaarstaan voor iedereen. Kies jouw favoriet en wees altijd comfortabel, classy en modieus! Kom gezellig langs bij één van onze 16 winkels of shop gemakkelijk onze collectie op onze website en maak gebruik van de gratis verzending. Hopelijk tot snel.

2022-03-18 13:01:00 2105 viewed