Uitgelicht: TOMS

Swipe to the left
Uitgelicht: TOMS
Door Sophie 10 maanden geleden

One for one

De schoenen van TOMS zijn erg populair. Inmiddels zijn er al meer dan tien miljoen paar nieuwe schoenen geschonken aan kinderen in nood. TOMS schoenen zijn trendy schoenen die comfortabel zitten. Bij SHUZ hebben we de mooiste schoenen uit de nieuwe collectie van dit seizoen. Bij de aankoop van een paar TOMS schoenen help je indirect een kind in nood aan een nieuw paar schoenen. Naast dat je jezelf er een groot plezier mee doet, helpt u dus ook nog iemand anders. De nieuwste TOMS schoenen van dit seizoen bestel je bij SHUZ snel en eenvoudig online.

Hoe vallen TOMS schoenen?

Je wil voordat je bestelt natuurlijk weten hoe TOMS schoenen vallen. Dan bestel je ze in de juiste maat en kun je er thuis direct op lopen. De TOMS herenschoenen vallen iets ruim. Je kunt ze wellicht een halve maat kleiner bestellen, maar meer zeker niet. De TOMS damesschoenen vallen normaal op maat. Je kunt ze dus gewoon bestellen in de maat die je normaal hebt.

Neem een kijkje bij TOMS

TOMS gaat regelmatig op Giving Trip naar de landen waar zij zorgen dat kinderen schoenen krijgen. Soms mag een klant ook mee. Zo was Giving Partner Heifer samen met Chief Shoes Giver, Blake Mycoskie en Actrice Zhou Xun laatst in China. Hieronder is te zien hoe dat er aan toeging. 

Bekijk hier de nieuwe collectie TOMS schoenen van SHUZ: https://www.shuz.nl/toms/

View this post on Instagram

Give a Shoe☀️

#Toms, #Trendy Geplaatst in: Shop tips