Uitgelicht: Shabbies Amsterdam

Shabbies Amsterdam

Shabbies Amsterdam staat voor stoer, casual en elegant. Alle Shabbies worden ontworpen in Nederland en handgemaakt in Europese landen als Portugal, Spanje en Italië. Elke schoen heeft een uniek en verschillend uiterlijk, maar wat ze bijna allemaal gemeen hebben is dat ze van hoogwaardig, plantaardig gelooid leer zijn gemaakt. Dit is een leer wat stevig is maar tegelijkertijd soepel genoeg is om zich aan te passen. Naarmate dit leer ouder wordt gaan de schoenen er nog mooier uitzien.

Samen met het merk Fred de la Bretonière heeft Shabbies Amsterdam een complete collectie met een aangename uitstraling en een klassieke touch. Fred de la Bretonière ontwerpt tassen en schoenen met het idee dat ze elk jaar nog altijd even mooi zouden blijven.

Begin van Shabbies Amsterdam

Fred de la Bretonière toont zijn eerste ontwerpen aan een groot bekend warenhuis, ze zijn zo enthousiast dat ze direct 600 tassen bestellen. Al snel werd hij een bekende schoenen- en tassenontwerper. In 1970 opent hij zijn eerste winkel in Amsterdam.

Verschillende types

Er zijn verschillende soorten schoenen, zoals boots, casual, enkellaarzen, laarzen, sandalen, sneakers en veterschoenen. De kleuren zwart en bruin zijn bij de meeste de grootste favoriet. Door de verschillen is het mogelijk om Shabbies Amsterdam zowel in de zomer als in de winter te dragen. 

Kortom het merk voor jou!

Fashiontips voor deze zomer

De witte sneaker:

Next level platform:

 

 

 

Over Lotte p