Uitgelicht: Peter Kaiser

Swipe to the left
Uitgelicht: Peter Kaiser
Door Sophie 9 maanden geleden

Klassiek moderne schoenen van Peter Kaiser

Peter Kaiser is een van oorsprong Duits merk dat zich vooral focust op damesschoenen. Het bedrijf Peter Kaiser is naar eigen zeggen de oudste schoenenfabriek van Europa en vierde in 2013 zijn 175e verjaardag. Sinds 1838 probeert Peter Kaiser de zeitgeist vast te leggen in alle schoenen die het ontwikkelt. De schoenen van Peter Kaiser zijn klassiek, met modern design. In de schoenen van Peter Kaiser zie je hoogwaardige materialen terug en je zult merken dat deze schoenen altijd lekker zitten. Peter Kaiser maakt schoenen met passie en dat is duidelijk terug te zien aan de herkenbare stijl: elegant, klassiek, sexy, met gevoel voor detail.

Peter Kaiser pumps

SHUZ verkoopt een diverse selectie van Peter Kaiser damesschoenen online en in de winkels. Denk bijvoorbeeld aan klassieke pumps met lage hak in verschillende kleuren, of juist sexy pumps met hoge dunne hak. Populair zijn de Peter Kaiser pumps in beige, maar ook blauwe pumps. De pumps van Peter Kaiser worden grotendeels met de hand gemaakt. Dat voelt u uiteraard aan de voet. De pumps lopen geweldig.

Peter Kaiser tassen

Bij SHUZ vindt u ook Peter Kaiser tassen online. Ook deze zijn gemaakt met dezelfde aandacht en in dezelfde kwaliteit als de pumps. Wij hebben van Peter Kaiser, stijlvolle clutches en chique handtassen. Met de damesschoenen van Peter Kaiser hebt u altijd uitstekende schoenen voor kantoor, netwerkborrels of een wat chiquer etentje. Maak je outfit vervolgens compleet met behulp van een tas van Peter Kaiser.

SHUZ assortiment

Bekijk hier ons volledige SHUZ assortiment van Peter Kaiser: https:www.shuz.nl/peter-kaiser/

View this post on Instagram

Prachtige print! #shuz #peterkaiser #pump #fashion #flower #leaf #stijlvol

A post shared by SHUZ - boots, belts and bags (@shuz_nl) on