Magnanni herenschoenen

Uitgelicht: Magnanni

De vader van Magnanni

Schoenmakers in de Spaanse regio La Mancha overstijgen de productie van schoenen; het is een manier van leven die doordrenkt is van traditie en van generatie op generatie is doorgegeven. Magnanni oprichter Pascual Blanco werd opgevoed te midden van deze rijke cultuur als leerling van zijn vader. Op jonge leeftijd was hij al geobsedeerd om de perfecte schoen te creëren. Zijn passie en artistieke visie is altijd zijn drijfveer geweest. Hij was als jongeman beïnvloed door de vroege Amerikaanse cinema, die elegantie en schoonheid op klassieke wijze ten toon spreidde.  Elke stijl is doordacht ontworpen met uitgebreide aandacht voor schoonheid. Magnanni staat voor creativiteit en ambacht van het schoenmaken.

Over Magnanni schoenen

Magnanni schoenen zijn exclusief en handgemaakt. Het merk bestaat sinds 1954 en is een derde generatie familiebedrijf. Magnanni schoenen worden handgemaakt in Spanje, in het plaatsje Almansa. De ontwerpers vinden het belangrijk om echt naar de klanten te luisteren, te verbinden met hun emoties. Dat maakt dat de schoenen perfect blijven aansluiten op de wensen van de man door de tijd heen. De schoenen worden ontworpen voor de modebewuste man met een eigen smaak.

Bekijk de nieuwe SHUZ collectie van Magnanni hier: https://www.shuz.nl/herenschoenen/magnanni/

Over Sophie

Sophie is onze fashionista en SHUZ blogger! Eigen schoenencollectie: varieert van boots tot hoge hakken. Lievelingsschoenen: boots van Shabbies en de pumps van Essentiel. Wishlist: een paar enkellaarzen van Via Vai.