Luxe en comfort van Magnanni

Geplaatst in: Brands
Door Shanice
Meer van deze auteur

Magnanni is een Spaans merk die al een geruime tijd aan SHUZ verbonden is. Het merk verkoopt luxe schoenen die verschillen van mooie veterschoenen tot loafers. Welke gelegenheid jij ook bij moet staan, in de collectie van dit merk vind jij altijd de juiste schoen voor jou. In dit blog nemen wij het favoriete merk onder de loep en vertellen wij alles wat jij moet weten!

De geschiedenis van Magnanni

Schoenmakers in de Spaanse regio La Mancha overstijgen de productie van schoenen; het is een manier van leven die doordrenkt is van traditie en door verschillende generaties is doorgegeven. Magnanni oprichter Sebastian Blanco had een zoon, Pascual Blanco, die werd opgevoed in het midden van deze rijke cultuur als leerling van zijn vader en later het merk onder zijn hoede nam. Op jonge leeftijd was Pascual al geobsedeerd om de perfecte schoen te creëren en op zijn 20e levensjaar nam hij dan ook de stap om het merk naar een hoger level te brengen. Magnanni begon als een kleine schoenmakerij met maar vijf medewerkers. De passie en artistieke visie van Sebastian en Pascual zijn altijd de drijfveer geweest. Pascual is als jongeman beïnvloed door de vroege Amerikaanse cinema, die elegantie en schoonheid op klassieke wijze ten toon spreidde. Elke stijl is doordacht ontworpen met een uitgebreide aandacht voor schoonheid en design. Magnanni staat voor creativiteit en ambacht van het schoenmaken.

De beste kwaliteit

Het merk gebruikt alleen leer van de hoogste kwaliteit uit Spanje, Frankrijk en Italië. De materialen worden afgewerkt met exclusieve kleurstoffen en met behulp van handmatige procedures. Zo gebruiken zij de “poetsdoek” -techniek, wat nog maar weinig voorkomt. Het houdt namelijk in dat het leer met de hand wordt geverfd. Door de secure ambacht van het beschilderen, zijn alle schoenen zeer exclusief. Jouw nieuwe Magnanni schoenen moeten eerst goed worden ingelopen, waardoor zij uiteindelijk zeer comfortabel lopen en perfect gevormd zijn naar jouw voeten. 

Voor iedere heer de perfecte schoen

Jouw nieuwe favoriete schoenen vindt jij zeker in de collectie van Magnanni. Deze collectie bestaat uit verschillende heren sneakers, boots, instappers, nette schoenen en veterschoenen. De SHUZ van Magnanni zijn van de kwaliteitsmaterialen gemaakt, waardoor jij jarenlang plezier zal hebben van jouw nieuwe schoenen. Het is wel belangrijk om jouw schoenen goed te onderhouden. In dit blog geven wij jou daarom alle tips die jij nodig hebt. De schoenen van dit merk passen onder iedere outfit, of jij nu naar kantoor gaat of een speciaal diner hebt. De meeste schoenen hebben rustige bruin tinten, maar voor de liefhebbers heeft het merk ook schoenen in het blauw, groen en zwart. Ook kan jij verschillende details vinden zoals gespen en riempjes. Waar jij voor gaat, ligt natuurlijk volledig aan jou smaak en voorkeuren.

 

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste trends bij SHUZ? Schrijf je dan nú in voor onze nieuwsbrief!

 

Over Magnanni schoenen

Magnanni schoenen zijn exclusief en handgemaakt. Het merk bestaat sinds 1954 en is een derde generatie familiebedrijf. Magnanni schoenen worden handgemaakt in Spanje, in het plaatsje Almansa, de ontwerpers vinden het belangrijk om echt naar de klanten te luisteren en te verbinden met hun emoties. Dat maakt dat de schoenen perfect blijven aansluiten op de wensen van de heer door de tijd heen. De schoenen worden ontworpen voor de modebewuste heer met een eigen smaak.

Magnanni bij SHUZ

Bij SHUZ verkopen wij de allermooiste herenschoenen van dit merk. Neem gerust een kijkje op onze website voor de collectie of breng gezellig een bezoek aan één van onze winkels. Ons deskundig personeel staat klaar om jou van het beste advies te voorzien. De perfecte herenschoenen van Magnanni vind jij namelijk bij SHUZ!

2022-02-04 15:38:00 1907 viewed