Trots op 200m2 shopplezier in Amersfoort!

Het is eindelijk zover! Na heel wat weken zwoegen tot in de late uurtjes, is onze nieuwe vestiging in Amersfoort geopend! Omdat we zo trots zijn op het resultaat, geven we je hier even een rondleiding door de nieuwe winkel. Voor de beste ervaring en service (met een goede kop koffie) moet je ons uiteraard even komen opzoeken!

In Amersfoort hebben we onze SHUZ-winkel fors uitgebreid. Met maar liefst 200m2 gevuld met schoenen, tassen en accessoires kunnen we jou er geweldig verzorgd uit laten zien.
Behalve de vertrouwde schoenencollectie van onze topmerken zoals Floris van Bommel, Magnanni, Mercer Amsterdam, Via Vai, Shabbies en Fred de la Bretoniere, kun je er ook terecht voor een prachtige collectie aan tassen, shawls, riemen, sieraden, zonnebrillen én Taschen boeken!

Ons team staat te popelen om jou de nieuwe winkel én collectie te laten zien, dus wandel binnen als je in de buurt bent! 

Niet geheel onbelangrijk: we zijn verhuisd naar de Langestraat 39 in Amersfoort!

Over Suzanne

Suzanne is onze Content Specialist E-Commerce en o.a. verantwoordelijk voor - je raadt het nooit - alle content omtrent SHUZ. Eigen schoenencollectie: varieert van sneakers tot hoge hakken. Lievelingsschoenen: sneakers van Blackstone en de zomerse wedges van Toms.