NUBIKK introduceert special edition in samenwerking met JBL

Nederlands schoenenmerk NUBIKK heeft ons vaker verrast met exclusieve samenwerkingen met bekende spelers uit de muziekindustrie. Zo lanceerde het merk vorig jaar nog een limited edition sneaker met DJ-duo Bassjackers en Fedde Le Grand. Wij laten jou nu graag als een van de eerste kennismaken met dé special edition van deze zomer.  

Summer vibes
NUBIKK en JBL zijn oude bekenden van elkaar. Twee jaar geleden brachten ze samen een special edition sneaker met JBL-headphone-pack uit. Komende zomer zorgt NUBIKK naast jouw favoriete sneakers ook voor je dagelijkse dosis stereogeluid. De special edition van dit jaar bestaat uit een compleet nieuwe, en daarmee nooit eerder uitgebrachte, NUBIKK sneaker mét waterdichte JBL speaker. Dé ingrediënten voor een perfecte zomerdag op het strand, aan het zwembad of op een festival.

Sneaker & speaker
Bij het ontwerpen van deze sneakers is uitgegaan van de kracht van een all white sneaker, waarbij de kenmerkende d-ringen zijn vervangen door witte veter loops met nylon tape, voor een cleane look. Dankzij het soepele, premium kalfsleer, de uitneembare binnenzool en de NUBIKK Yeye zool is geen festivaldag te lang.

De compacte JBL-bluetooth luidspreker (t.w.v. €139) met epic sound neem je overal mee naartoe. Niet alleen is hij pool party proof (lees: waterbestendig), de speaker streamt ook draadloos via Bluetooth op jouw telefoon of tablet.

Nu verkrijgbaar!
Dit ultieme “Sneaker-Speaker pack” is vanaf nu officieel verkrijgbaar in de webshop van Shuz en in onderstaande filialen! Bestel en bekijk de pack hier: https://www.shuz.nl/nubikk-yeye-jbl_wit_23763.html

Shuz by Schmit – Alkmaar (Langestraat 27)
Shuz by Vollaerts – Haarlem (Grote Houtstraat 31)
Shuz by Kalmeijer – Gouda (Sint Anthoniestraat 4)
Shuz by Theil – Wassenaar (Langestraat 59)
Shuz by Schmit – Hoorn (Grote Noord 107)
Shuz by Borchert – Enschede (Van Heekplein 18-19)
Schuz by Schmit – Amersfoort (verhuisd naar Langestraat 39) 
Shuz by Leurink – Borne (Dorsetplein 3)
Shuz by Mull – Castricum (Dorpsstraat 46-48)
Shuz by Van der Kam – Amersfoort (Varkensmarkt 11-15)

Over Suzanne

Suzanne is onze Content Specialist E-Commerce en o.a. verantwoordelijk voor - je raadt het nooit - alle content omtrent SHUZ. Eigen schoenencollectie: varieert van sneakers tot hoge hakken. Lievelingsschoenen: sneakers van Blackstone en de zomerse wedges van Toms.