Must haves: de eigenzinnige schoenen van Floris

Swipe to the left
Must haves: de eigenzinnige schoenen van Floris
Door Sophie 2 years ago

Wie Floris van Bommel kent, weet dat zijn schoenen altijd iets aparts hebben. Eigenzinnig, noemen we dat.

Net even anders dan de rest. Dat werpt zijn vruchten af, want de schoenen van Floris van Bommel zijn ongekend populair. Behalve door hoe ze eruit zien, komt dat vanzelfsprekend ook door de kwaliteit. Van Bommel staat al 3 generaties lang bekend om de goede kwaliteit en daar doen deze speciale schoenen zeker geen afbreuk aan.

In de jaren dat wij de collectie van Floris van Bommel verkopen, hebben we al heel wat bijzondere schoenen voorbij zien komen.

 

Het begon met een Formule 1-schoen, waar retailers niet aan durfden te beginnen. Daarna volgde nog een knalgele schoen, die in de marketingcampagne kracht werd bijgezet door snoepbanaantjes, omdat het idee ervoor volgens de geruchten daarvandaan kwam. En zo ging Floris al snel een stuk verder dan de gemiddelde schoenmaker. De schoenen bleven gewaagd, en ook een damescollectie volgde na een aantal jaren, waar het Floris-stempel ook overduidelijk op werd gedrukt.

De schoenen van Floris van Bommel kun je dan ook altijd herkennen aan de hoge opvalfactor.

In de zolen van de schoenen zit altijd iets bijzonders verwerkt. Een patroontje, een puzzeltje, een spelfout, en meestal worden de zolen van blauwe elementen voorzien. Floris is ook dol op prints, zoals krokodillen- of slangenprints. Combineer die dan met metallic lak of een felle kleur en je hebt ineens hele bijzondere schoenen! Verfspatten zijn ook een veelvoorkomend element in zijn schoenen.

Bij SHUZ verkopen we niet voor niks al jaren deze mooie schoenen! Ben je benieuwd wat Floris van Bommel voor de herfst en winter bedacht heeft? Bekijk dan de hele Floris van Bommel-collectie of check de meeste bijzondere schoenen hieronder al: Ben je trouwens ook al bekend met de Floris van Bommel damescollectie? Minstens zo mooi en bijzonder!