Maak kennis met Wednesday Whiskey!

Swipe to the left
Maak kennis met Wednesday Whiskey!
Door Margo 4 years ago

In deze blog wil ik jullie nader kennis laten maken met een van onze nieuwste merken: Wednesday Whiskey.

Sinds de oprichting van SHUZ hebben er al bijna 600 verschillende schoenmerken in onze winkels gelegen. nu is daar Wednesday Whiskey bijgekomen!

Whiskey distillery Dublin

Wednesday Whiskey is opgericht door Marijn Verschure. Marijn was jarenlang werkzaam bij Clarks tot hij in 2011 besloot dat het tijd was voor iets anders. Hij kon toen nog niet voorzien dat dit besluit zou leiden tot het ontwikkelen van zijn eigen schoenenmerk. Tijdens een doordeweeks bezoek aan vrienden in Ierland bezocht Marijn de Jameson Distillery in Dublin.

Het ambacht van het produceren van whiskey maakte erg veel indruk. Hier is het idee ontstaan van gezellig doordeweeks samen met vrienden genieten van een goed glas whiskey. De naam Wednesday Whiskey was geboren.

Ongecompliceerd gecompliceerd

De bedrijfsnaam was er, maar op dat moment was nog niet duidelijk wat Wednesday Whiskey als bedrijf ging verkopen. Tot het bloed ging kruipen waar het niet gaan kan en Marijn op het idee kwam om een eigen schoenencollectie neer te gaan zetten. De kernwoorden van het merk Wednesday Whiskey zijn ongedwongen, eenvoudig en enthousiast. De schoenen zijn gemaakt voor de ongecompliceerde, gecompliceerde man. De Wednesday Whiskey man draagt graag merkkleding, maar loopt hier niet mee te koop.

Eerste Wednesday Whiskey schoen in de winkel

Wednesday Whiskey staat voor kwaliteitsschoenen van mooi leer en suède. Marijn ging vol enthousiasme aan de slag en begon schoenen te ontwerpen, liet samples maken en ging hiermee langs diverse bedrijven. Begin 2014 lagen de eerste Wednesday Whiskey schoenen uiteindelijk in de winkels.

#Wednesday, #Whiskey Geplaatst in: Events