Maak kennis met het merk Satorisan

Swipe to the left
Maak kennis met het merk Satorisan
Door Margo 4 years ago

Maak kennis met het nieuwe merk in onze webshop: Satorisan. Een bijzondere naam en het is dan ook een merk met een mooi verhaal. Satorisan past dan ook niet voor niks goed bij de SHUZ webshop!

Het merk Satorisan staat voor schoenen die vervaardigd worden van hoogwaardige materialen en zijn laarzen en sportschoenen van uitzonderlijke kwaliteit. Een perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne industriële efficiëntie.

Geschiedenis Satorisan

Satorisan werd in september 2010 opgericht door Alejandro Monzo Tadeo in samenwerking met een team van ontwerpers. Alejandro Monzo Tadeo is sinds 1989, actief in de schoenenindustrie. In 1994 begon Alejandro schoenen te maken voor sportmerken zoals onder andere Puma. In 2007 richtte hij samen met één van zijn belangrijkste leveranciers een productiemaatschappij in Vietnam op. Bij deze samenwerking, kon Alejandro alle kennis die hij had verworven tijdens het bijna 20 jaar maken van schoeisel goed gebruiken.

Betekenis Satorisan

Het woord Satori is afkomstig uit Japan en heeft verschillende betekenissen. San kan worden vertaald als Mr. of Mrs. in Japans. Het is een vriendelijke manier weergegeven: respect. Binnen de traditie van het Zen boeddhisme betekent Satori inzicht of verlichting. Het begrip dat geluk brengt aan allen die het voelen. Satorisan is geïnspireerd door deze verschillende betekenissen. Zowel in het ontwerp van hun schoenen als in de relatie met hun klanten en heeft als visie "we nemen dingen met één stap tegelijk en streven naar evenwicht en harmonie in alles wat we doen”.

Veelzijdig proces

Elke Satorisan schoen is het resultaat van een veelzijdig proces. Immers: een goed product begint met kennis, ervaring en toewijding. Het proces begint met het verzamelen van zo veel mogelijk informatie op het gebied van ergonomie en leder looien. Dan wordt er uitgebreid de tijd genomen voor het testen van verschillende ontwerpen, constructie en afwerking methoden. Satorisans zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, afkomstig van vooraanstaande leveranciers uit Argentinië, Spanje en Italië.

Handgemaakt

Alle Satorisans zijn handgemaakt door ambachtslieden met een groot oog voor detail en afwerking en comfort. Het is niet voor niets dat Satorisans worden aanbevolen door podologen. Satorisan maakt schoenen voor mensen met een jonge geest en een groot voorliefde voor schoenen en willen uiteindelijk inspireren in geluk. De visie van Satorisan is “Altijd trouw blijven aan onze eigen geest, en het volgen van onze eigen parcours in plaats van trends achterna rennen”. Ga naar https://www.shuz.nl/satorisan/ voor een overzicht van al onze Satorisan schoenen.

#Satorisan, #Webshop Geplaatst in: Shop tips