De leukste nieuwe Floris van Bommel herenschoenen

Swipe to the left
De leukste nieuwe Floris van Bommel herenschoenen
Door Sophie 2 years ago

Als je de grootste collectie Floris van Bommel hebt, dan heb je ook elk seizoen weer een hoop bijzondere schoenen te delen.

We deden dat afgelopen seizoen ook al met de eyecatchers van Floris, nu delen we ook graag de eyecatchers voor de zomer. Iets minder uitgesproken dan vorig seizoen, maar nog steeds moet je ze durven dragen.

Dit seizoen zit Floris van Bommel helemaal in de 'nature vibe'. Voor de campagne is hij dan ook op fotoshoot geweest in de prachtige groene gebieden van Costa Rica. Dat levert mooie platen op die precies uitstralen wat Floris met de schoenen voor ogen heeft: natuurlijke elementen, lef, rauw, en speels, want in de natuur groeit niets recht of netjes. In de nieuwe collectie zie je dan ook weer volop slangen-, krokodillen- en hagedissenprints, schubben, en veel kleur. Ook de elementen (vuur, water, aarde, lucht) zie je terug, niet alleen overduidelijk zoals bij de veterschoenen met vlammen, maar in het kleurgebruik of materiaal. Het past ook helemaal bij het duurzaam ondernemen wat Van Bommel hoog in het vaandel heeft staan.

De herenschoenen zijn met name in de details anders dan eerst. Op de zolen van de schoenen zie je veel meer typische Floris-elementen, zoals de tekeningen. De sneakers hebben een luchtig uiterlijk, ook wel lekker in de zomer, en Floris introduceert weer lekkere slippers voor als het echt warm wordt. Ook de slippers hebben de typische printjes van Floris en zolen die goede grip garanderen.

Floris van Bommel geeft als altijd in elk geval weer een brede keuze deze zomer en voor ieder wat wils. Je nieuwe schoenen kúnnen subtiel en bescheiden, maar het hoeft niet! Durf je uit te spreken, durf te gaan voor jouw stijl en smaak en durf deze te laten zien. Deze selectie geeft je al een beetje beeld van de nieuwe Floris van Bommel herenschoenen, maar kijk ook gerust in de webshop naar alle Floris van Bommel schoenen.