Deze gevoerde schoenen en laarzen wil je hebben deze winter!

Swipe to the left
Deze gevoerde schoenen en laarzen wil je hebben deze winter!
Door Sophie 2 years ago

De winter is nu officieel echt begonnen. Tot nu toe werden we al een aantal keren verrast door plotselinge vrieskou.

 

Daarmee wordt het ook tijd om te bedenken hoe je voeten warm gaan blijven als het vriest aan de grond. Wij helpen je graag een handje. Met deze heerlijke warme gevoerde schoenen en laarzen kom je de winter absoluut door!

Ugg

De bekendste gevoerde schoenen en laarzen komen uiteraard van Ugg. Deze zijn gevoerd met schapenwol en dat is natuurlijk heel lekker warm! Ugg kennen we allemaal van de Classic, die je in het straatbeeld veelvuldig ziet, en die ook veel nagemaakt is. Maar het merk heeft in de nieuwste collectie, die net in onze winkels binnen is gekomen, ook erg leuke andere soorten laarzen en schoenen. Laat je verrassen! Er zit vast een lekker warme Ugg voor je bij. Voor wie: voor dames en heren, kids.

Björn Borg

Björn Borg, die we in Nederland voor het eerst leerden kennen vanwege het iconische ondergoed met de brede band, maakt ook prachtige schoenen. In onze collectie hebben we ook een serie heerlijk warme schoenen van Björn Borg. Het zijn sportieve schoenen, veelal gemaakt van leer en met goede stevige zolen. Met als bijkomend pluspunt dat ze gevoerd zijn! Dus ook met schoenen van Björn Borg blijven je voeten lekker warm. Voor wie: alleen heren en kids.

Blackstone

Blackstone heeft ook een aantal heerlijk gevoerde en sportieve schoenen. Ze lopen lekker en passen al snel bij een boel van je outfits, omdat ze niet teveel poespas hebben. Blackstone heeft ook enkele laarzen, die stevig zijn en een goede zool met grip hebben, prima natuurlijk voor de dagen dat het best glad wordt buiten. Voor wie: dames en heren. 

Gaastra

Ons eigen Nederlandse merk heeft uiteraard ook schoenen die gemaakt zijn voor de Nederlandse winters. Een aantal stoere boots en sportieve sneakers met voering kun je vinden in onze collectie. De schoenen van Gaastra zijn erg sprekend van uiterlijk, en lopen ook nog eens geweldig. Voor wie: alleen heren

Cashott

Dit leuke Deense merk heeft elk seizoen weer bijzondere laarsjes. Dit seizoen is dat niet anders en in onze collectie vindt u dan een keur aan heerlijk warme laarsjes van Cashott. De bekende grote knoop aan de zijkant valt altijd meteen op. De zolen zijn stevig, en met een hakje zijn de laarsjes toch elegant. Ideaal voor de koudere dagen! Voor wie: alleen dames.

View this post on Instagram

MEGA DEALS