Espadrilles; de ideale zomerschoenen?

De zomerschoen voor aankomende zomer is…

Je zal waarschijnlijk wel denken dat ik gek ben, omdat ik nu een blog schrijf over zomerschoenen. En ja, dat klopt! Gek op espadrilles welteverstaan, mwuhahaha! Naast dat ik gek ben op espadrilles had ik ook tijd over om mijn fascinatie voor het schoeisel met jou te delen. Of dat boffen is, laat ik aan jou over…

Als je een beetje zoals ik ben, dan zit je nu al in je hoofd op het strand en dat plaatje is natuurlijk niet compleet zonder een fraaie outfit met leuke zomerschoenen. Mijn fascinatie voor Tom’s espadrilles ontstond een paar jaar geleden toen ik mijn spullen aan het inpakken was voor een tripje naar Nice.

Naast het strand is Nice bovenal ook een fijne stad om in rond te dwalen. Ik had dus zomerschoenen nodig die zowel comfortabel zijn om te dragen en modieus zijn voor het oog, want die wil immers ook wat. 

Dit jaar staat eilandhoppen in Griekenland op de planning en ben ik uiteraard weer toe aan nieuwe espadrilles. Hoewel dit natuurlijk weer het zoveelste excuus is, want ik ben altijd toe aan nieuwe espadrilles!


Dit zijn degene die ik op het oog heb uit de SHUZ collectie:

Via de volgende link kan je onze uitgelichte damescollectie espradilles zool schoenen bekijken: https://www.shuz.nl/espadrille-zool-dames/

Over Sophie

Sophie is onze fashionista en SHUZ blogger! Eigen schoenencollectie: varieert van boots tot hoge hakken. Lievelingsschoenen: boots van Shabbies en de pumps van Essentiel. Wishlist: een paar enkellaarzen van Via Vai.