De leukste mini-me schoenen voor moeder en dochter en vader en zoon

Twinning met mini-me schoenen
Ben jij trots op jouw kind en is jouw kind trots op jou, dan mag je dat ook uitstralen! Met deze mini-me schoenen lopen jij en jouw kleine fashion-partner-in-crime er samen in stijl bij!

Stijl, een familie aangelegenheid!
Kinderschoenen saai? Ik dacht het niet, niet meer in elk geval! De schoenen die wij zo graag dragen zijn door diverse merken uitgebracht in een mini-me versie, vaak tot in de kleinste detail overgenomen! Uiteraard mag je bij ons verwachten dat de kinderschoenen die wij verkopen zijn aangepast aan de voetvorm van kinderen, hun bewegingen en hun dagelijks leven. Zo is er niet alleen voor jou maar ook voor jouw mini fashion-partner-in-crime een mooie collectie tot stand gekomen.

Team papa en team mama
Wie is er nu een beter team dan jouw kind(eren) met jou en jouw partner? Net zoals dat jullie favoriete tennis- of voetbalclub hetzelfde tenue tijdens wedstrijden draagt, vorm je met deze casual sneakers één hecht team!

Team papa
Schoenen voor vader en zoon

Team mama
Schoenen voor moeder en dochter

Alle twinning schoenen bekijken?
Klik hier voor moeder en dochter

Klik hier voor vader en zoon

Over Suzanne

Suzanne is onze Content Specialist E-Commerce en o.a. verantwoordelijk voor - je raadt het nooit - alle content omtrent SHUZ. Eigen schoenencollectie: varieert van sneakers tot hoge hakken. Lievelingsschoenen: sneakers van Blackstone en de zomerse wedges van Toms.