Shuz by Leurink Borne

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Dorsetplein 3
7622 CH Borne
Tel. 074 - 266 16 32
Routebeschrijving

Openingstijden

Dinsdag 09:30 18:00
Woensdag 09:30 18:00
Donderdag 09:30 18:00
Vrijdag 09:30 18:00
Zaterdag 09:30 17:00

Vanaf nu is onze shop-in-shop Shuz by Leurink geopend. Hier vindt u een uitgebreide collectie damesschoenen en accesoires voor de totale fashionbeleving! Wij voorzien u als klant uit Borne en omstreken van de belangrijkste damesmerken van dit moment. Shop bij ons voor K&S, Liebeskind, Shabbies Amsterdam, Tod's, Hogan en Unisa.

Een journalist omschreef LeurinK mode als ‘hip met geschiedenis’. Dat vinden we helemaal kloppen.
In onze winkel in Borne vind je maar liefst 1.000 vierkante meter fashion, schoenen, laarzen, sieraden, shawls en tassen van bijzondere merken als Liu Jo, Marc Cain, Pinko, Karma of Charme, Airfield, Moncler, Red Valentino en Malene Birger.

Maar er is meer! We hebben de ruime bovenverdieping gereserveerd voor een heel grote collectie feest- en avondkleding. Helemaal geschikt voor iedereen die iets te vieren heeft. Of het nou een beachparty of een gala is. En of jij nu een outfit voor een bruiloft nodig hebt, of je moeder er perfect uit wil zien als moeder van de bruid(egom).

De LeurinK-filosofie
Het leven is er om van te genieten, vinden we. De dagelijkse dingen zo leuk mogelijk maken door oog te hebben voor anderen, vaak af te spreken met met vrienden en familie en jezelf zo nu en dan heerlijk te trakteren. Die filosofie voeren we door in onze winkel. Daar is alle ruimte om lekker bij te kletsen met een goede kop koffie of een lekker glas wijn en wekelijks is er nieuwe collectie te vinden, rechtstreeks van de internationale beurzen. Een bezoek aan LeurinK mode? Dat is een feest!

Bekijk ons online op  www.leurinkmode.nl


 

Divide